Sami 'luksuz': Pogledajte kakav se stan u Sarajevu prodaje za skoro 800.000 KM

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina

Da je drzava funkcionalna ovaj stan bi vrijedio 50000 maksimalno ali posto je seljacka i nafurali se da je kao potraznja ogromna napravili atmosferu nekakvog prestiza.

Rajko

Došla demokratija, tržišna ekonomija.

Kiki

I još 200000 da se renovira ovo po slikama je sve za kontejnera. Cijena je nerealna.

Zera

Bila sam u puno ljepšem potpuno obnovljenom stanu iste kvadrature sa talijanskim namještajem u bivšoj Sutjesci koji je plaćen 230 000 Eura. Ova starudija ne vrijedi ni toliko.

Tuner

A kako dnovinar da sebi za pravo da ovo komentarise javno i na naslovnoj? Da sam vlasnik tuzio bih portal

Bbb

Za te pare kupiti dulum zemlje, napraviti kucu 10×10 sa garazom i bazenom da bude top i auto da kupis i ostace para.

Urbani opanci

Ašta je luksuz, ovaj balkončić? Mogu misliti kako smrdi memljivi haustor koji je krečen prine 120 godina..

Ja1

@zera, bila si i kad si se istrosila frajer te otkanto a sebe si vec vidjela kako zivis u tom stanu?

Ovakav stan u Parizu 5 miliona eura

Šta se ovdje ima pametovati. Ko može i hoće kupiće a ko ne moze i neće. Dalja rasprava da li vrijedi ili ne je izlišna. Toliko košta koliko košta. Nije ista cijena kafe u Brezi u kafiću i na Čaršiji. Ogromna razlika.

Iva

Medjede, Gdje ti vidiš luksuz ?:):):)

Iva

Da je drzava funkcionalna ovaj stan bi vrijedio 50000 maksimalno ali posto je seljacka i nafurali se da je kao potraznja ogromna napravili atmosferu nekakvog prestiza. ka Istina Ti si stručnjak papak? Da li si čuo za tržišnu ekonomiju On nude a možda neće biti kupaca ako je orecjenjen

Ka Iva

Medjede, Gdje ti vidiš luksuz ?:):):) ka Iva nemoj sve bukvalno shvatati. Novinar koji se nije potpisao je dao sebi za pravo da bude ironičan. Misli ako je došao iz ****ića da će odmah uloviti stan u Centru Sarajeva.

Ka Iva

Da je drzava funkcionalna ovaj stan bi vrijedio 50000 maksimalno ali posto je seljacka i nafurali se da je kao potraznja ogromna napravili atmosferu nekakvog prestiza. ka Istina Ti si sigurno na minimalcu hahaha pa 50000 zaradiš za osam godina. Osvrni se čovječe, ljudi tu sumu zarade za par mjeseci. U kantonu to je približno desetomjesečna zarada za budžetlije sa visokom školom.

Eko

Nisam puno pratio novinare na ovom portalu jer se i ne potpisuju ali svakom novinaru nakon mjesec dana se može napraviti profil da više nije ni potrebno da se potpisuju jer odmah znaš ko je i šta ga boli. Recimo na kliksu čim pročitam tekst u 90 % slučajeva znam ko ga je napisao bez gledanja inicijala. Postali su toliko providni i sebični da se to može porediti samo sa političarima.

Gost

Moze ga prodavati i za milion... Pitanje je hoce li ga iko kupiti

Laxative

Šupa u original stanju, a u centru grada...

Realna

Nebi za ovo dala ni 20000 a I 20000 je prevelikodusno. Nemogu vjerovat da ovakvo smece od stana nazivate luksuzom, puno govori o mentalitetu onoga ko obavljuje. Pa jbt Ako je ovo vama luksuz onda bi Moja kuca na 3 sprata vredila par desetina miliona. Koja sramota.

Sarajlija

Blago vlasnicima pa imaju stan na ovakvoj lokaciji, sama lokacija vrijedi. Ja ga ne bi dao za milion da je moj.

Glas razuma

Dovoljna je jedna budala da kupi ovo smece bez balkona

Nebitno

Novinar je rijec LUKSUZ stavio u navode. Zar ima toliko nepismenih da ne znaju sta to znaci? A stan ce se prodati po toj cijeni, jer ima tajkuna kojima to nije puno. Realno, ne vrijedi toliko.

Niko

A kako dnovinar da sebi za pravo da ovo komentarise javno i na naslovnoj? Da sam vlasnik tuzio bih portal ka Tuner Podmažeš portal malo šuškama i dobiješ reklamu bolju nego kod agencija

/ Najnovije