Reakcija SDA Stari Grad nakon plakata za Irfana Čengića: "Ovakva vrsta diskursa neprihvatljiva"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nadimak

Panika SDoooA pred posljednju čistku.

Tamte vamte

Oni postavili, a nama šatro o diskursu, neprihvatljivosti...

Ja1

Jok eto ja sam ga postavljao a ovaj***

Bosanac

******************

Guest

Vi se u Sa vise nista ne pitate. Ljudi vas mrze iz dna duse. Mozete po selima jos neko vrijeme šuplju prosipati ali i oni ce vas provaliti, kad tad.

Mali kvarnjak pistavio sam sebi,

Da kompromituje SDA. Ove komunjare su sve u stanju.

Sami sebe ubijali...

Da kompromituje SDA. Ove komunjare su sve u stanju. ka Mali kvarnjak pistavio sam sebi, Ovaj komentar me podsjeća na nešto drugo pa mi se gadi.

Student

Znam samo da nije normalno da ovaj Cengic nije zavrsio fakultet u Sarajevu,a ponosno kaže ja sam rođen na Carsiji…pa zašto nije ovdje studirao? Ne razumijem, zasto?

Nera1111

SDOOOO ne odustaje Uzalud vam trud trubači

Imal jos kandidata

Il su samo ova dva. Čengić NULA, sda 00.

Ne samo

NE SAMO DA NIJE OVDJE STUDIRAO, VEC U EMISIJI UZIVO ZAMUCA, NE ZNA LIK KAKO MUNSE ZOVE UNOVERZITET. NE ZNAM ZASTO MUNSENISTRAZNI ORGANI NE POZABAVE DIPLOMOM. Znam samo da nije normalno da ovaj Cengic nije zavrsio fakultet u Sarajevu,a ponosno kaže ja sam rođen na Carsiji…pa zašto nije ovdje studirao? Ne razumijem, zasto? ka Student

hahahahahah

što loše lažu da nije njihovo, Zahiragić sam sa ekipom lijepio hahahahahhaha

faca iz stočnog fonda

sa ustima u kojima kao da mućka vodu.

Ne pijem dok Paja vozi

Ma niste vi krivi ni za respiratore a ni zadiplome

Semran

Masallah naš obrazovani papčić

Adi

Sta se ovi nacisti iz sda javljajuž oni su najvece zlo koje je poharalo bosnu, a onda trojka,ista ****a

Mrki

Pa cengic je zabranio da se iko plakatura na opcini stari grad sem sdp . Eto pogledajte ba sve strane serade i plakati sdp nikog drugog nema . Zabranili a nasim parama sebe promovisu . Bjednici

/ Najnovije