Radnici ViK-a i danas na terenu, ove ulice ostaju vez vode

1
Radiosarajevo.ba
Radnici ViK-a i danas na terenu, ove ulice ostaju vez vode
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Ilustracija

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema, danas će se izvoditi radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama: Igmanska, Ruđera Boškovića, Adema Buće, Put života, Kanara, Prof. dr. Ramiza Velića, Gabrijele Moreno Lokatelli, Briješće brdo, Gaj brdo, Zenik, Blažuj, Ludviga Kube, Enesa Herića, Amira Krupalije, Abdulaha Bošnjaka, Porodice Šečić, Kaukčijina, Čadordžina, Dejzina Bikića, Braće Begić, Maria Mikulića, Halida Kajtaza i Zuke Džumhura.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima, saopćeno je.

Odjeljenje za održavanje kanalske mreže, objekata i hitne intervencije, danas će vršiti radove na čišćenju i pročepljenju kanala u ulicama Halid bega Hrasnice, Generala Izeta Nanića, Stari drum, Samira Gradišića, Braće Kršo i Hamdije Kreševljakovića. Čišćenje slivnika i bazena vršit će se u ulici Balibegovica a šahtova u ulici Hamdije Kreševljakovića. Crpanje septičke jame vršit će se u ulicama Kamenolom i Kremeš a crpanje separatora u ulici Porodice Dizdarević.

Čitajte i uživajte: Sretan Svjetski dan knjige!

Čitajte i uživajte: Sretan Svjetski dan knjige!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije