Radna akcija u Sarajevu: Stanari u akciji čišćenja zajedničkih prostorija, za primjer ostalima

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koliko smeća

Kao da nisu čistili 30 godina.

Adi

Pa oni su ih, i prljali nisu kinezi dosli uprljati sve zivo

Rad red i disciplina

Čisti nego šta će pa neće mu doći Obama !!

Stong

Ocistili svoj ulaz, svoje zajednicke prostorije....Sutra ja usisavam svoju sobu-dodjite da snimite reportazu o tome ! Danas je sve izgleda za klik i Like!

Hojrat

Sta su se ovo obukli ko da je korona

Hhhh

Njih 10 od 250 stanara. Tako su uvijek jedni radili a drugi bili pametni.

retro

Moj ulaz to odradi emailom. Sve nam je led i smart. Pozdravljamo se lijepo, grlimo, a ponekad i vise od toga.

Aida

BRAVOOO! Etazni vlasnici stanova mogu i trebaju da organizuju ciscenje zajednickih prostorija u cilju odrzavanja grada cistim i urednim. Zajedno se moze puno toga. Gradjani su najvaziji u ostvarenju cilja za cisto i uredno Sarajevo.

a sto placamo ciscenje i odrzavanje to nista

BRAVOOO! Etazni vlasnici stanova mogu i trebaju da organizuju ciscenje zajednickih prostorija u cilju odrzavanja grada cistim i urednim. Zajedno se moze puno toga. Gradjani su najvaziji u ostvarenju cilja za cisto i uredno Sarajevo. ka Aida zasto onda uopste placamo ciscenje ako na kraju sami moramo? onda treba skroz prestati kolektivno placati racune za odrzavanje zajednickih prostora i gotovo

Grgur

Treba im djecu ****ti.zašto to sam radit ako plaćaš održavanje i odvoz smeća svaki mjesec,čuj primjer ostalima!!! ŽIVJETI ĆE IM DJECA U VELIKOM STRAHU ZBOG NJIHOVOG JAVAŠLUKA!!!

/ Najnovije