Prošlo je 28 godina od reintegracije: Dan kad se Grbavica vratila svom Sarajevu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Meho

A mog malog uce da nisu usli u Sarajevo. Kako sad to? Jel Grbavica nije u Sarajevu? Ili lazu nasi mediji i political?

Bozo Bozo gay DAESHevac

A mog malog uce da nisu usli u Sarajevo. Kako sad to? Jel Grbavica nije u Sarajevu? Ili lazu nasi mediji i political? ka Meho Tebe uce da su slaveni krscani zadrzali arijevsku rasnu cistotu kultom obozavanja razapetog jevreja na koji su preobraceni prevarom za casu graha Cirila i Metodija i izdajom Peruna dok su slaveni muslimani postali prelaskom na islam turska rasa i izdajice vEre pradedovske i jevreji.

jnvfd

***

Kako

Kako vas niije sramota da pisete ovakve lazi,ovakvi tekstovi zavadjaju narod. Nista od navedenog nije istina to i sami znate, samo zelite da ova laz bude dio istorije

☦DAESHevac

>Lijepe riječi su ukras!

Gulliverus

Banda *****čka samo je znala da ubija, pljačka, pali, a evo i dalje prosipa laži kako se ništa nije desilo kao da smo gluhi, slijepi, ali sve je zabilježeno, sve je potvrdio i sud u Hagu,zna se šta su radili, mogu lagati do besvijesti ali ne mogu istinu sakriti.

Zna se

*** Zna se ko je zajedno sa nato agresorom ubijao po bih i uvijek kroz vijekove od osmanskog carstva pa do danas bio na strani agresora i ubijao svoj narod pa tako srbi od vecinskog naroda u bih spadose na trecinu. Zato sutite i vratite se svojoj pravoslavnoj vjeri i molite za oprost .

Zna se ko je izdao slavensku vEru pradedovsku

Zna se ko je zajedno sa nato agresorom ubijao po bih i uvijek kroz vijekove od osmanskog carstva pa do danas bio na strani agresora i ubijao svoj narod pa tako srbi od vecinskog naroda u bih spadose na trecinu. Zato sutite i vratite se svojoj pravoslavnoj vjeri i molite za oprost . ka Zna se Za kutlacu misionarskog graha.

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije