Problemi s vodosnabdijevanjem u Sarajevu: Novi kvar u ovom dijelu grada, oglasio se ViK

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Za Projekat vodosnadbijevanja Banje Luke

EU dala bespovratni grant od 8 miliona KM. _ _ _ _ Hrvatska među zemljama s najvećim ekonomskim rastom u Europskoj uniji. 06. rujan 2024. Gospodarstvo eurozone i Europske unije tek je skromno poraslo u drugom tromjesečju, izvijestio je u petak Eurostat, blago snizivši procjene, a Hrvatska je bila u skupini zemalja s najsnažnijim rastom, rame uz rame sa Španjolskom. - - U listopadu kreće obnova pruge od mora prema zaleđu, za dvije godine vlakovi će voziti 100 km/h 14. rujna 2024. Uvođenje izvođača u posao, odnosno otvaranje gradilišta na željezničkoj trasi Knin-Zadar očekuje se u listopadu, radovi će započeti iz smjera Zadra prema Benkovcu, a trajat će dvije godine. Ovaj projekt uključuje obnovu 22 tunela, radove na željezničkim prijelazima te izmještanje na pojedinim dionicama. Velika je to vijest stanovnike zadarskog zaleđa, ali i za zadarsku luku koja će ovoga projekta bez sumnje imati koristi.Ovaj projekt uključuje obnovu 22 tunela, radove na željezničkim prijelazima te izmještanje na pojedinim dionicama. Podignut će se nosivost pruge na 22,5 tone koja je trenutačno u lošem stanju s obzirom na to da od njene izgradnje nije bilo većih zahvata, a za vrijeme Domovinskog rata doživjela je brojna oštećenja.

Istina

Benjamina,kljukuso nesposobna.

Nebitna je voda, bitno da ima dzoamija!

Za nasijeh dzematli-mumacha da tu mogu dovit za kisu, pa ce past. I jos moraju dovit da cijevi vise ne pucaju, da ta kisnica onda moze doc do cesmi pokucama!

/ Najnovije