Prijavite nepropisno odlaganje kabastog otpada, ovo su kontakt brojevi

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rad

Ovi iz rada sami prave situacije da nešto uslikaju. Kao oni balavci na TikTok-u. Zašto niste na vrijeme odvukli kabasti otpad pa ne bi beskučnik sebi napravio logu za spavanje. Zašto niste pozvali socijalnog radnika i policiju i pomogli beskučniku ? Dosta više samoreklamiranja.

jasta

Zato sto imas tacno odredjene termine odvoza kabastog otpada, ne moze se izbacit' kad hoces, ako ti treba mimo tog roka vozis na deponiju... Znam da ste navikli na selu sta god kome ne treba izbacit' na ulici ili u sumu, al' prilagodite se malo zivotu u ovoj nekakvoj civilizaciji.

A gdje ce

A gdje ce ga staviti nego pored hajfisa, da nece mozda u hajfis? Kad dodju komunalci odvuku i to je to, druga je stvar sto oni jednom u mjesec dana odvlace kabasti otpad, to je njihov nerad, za sta ih placamo?

Io

Prijavicu ja vas, mamu vam neradnicku, vec sedmicama gledam kako isti kauc stoji na istom mjestu, a vi ga ne odvozite, ne treba vam ni placati stojo neradnicka, hocete da naplacujete uslugu koju ne pruzate.

/ Najnovije