Priča efendija Muhamed Velić: Mladić iz Australije prešao na islam prilikom posjete Sarajevu

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Tko god mijenja vjeru psihicki je potpuno nestabilan. Pratite ovoga jer ce vrlo brzo napraviti sra..

Mogu

Li ja ikako izaci iz toga da me se kvalificira kao pripadnika neke vjere samo zbog imena? Ima li igdje da se mogu uclaniti kao nevjernik i izjasniti se tako pa da portali objave kako sam izasao iz vjere?

Tako su nastali muslimani

i u Bosni u 15 st.

“Sebastijan”

Niko nije potpuno beskoristan. Uvjek nekom možeš da poslužiš kao glupan iz Bosne

Sad si naj e bo

potencijalni terorista

Adi

Budaletina, kao, i vi sto ste prodali svoju vjeru za zlocinacku

Hava

Li ja ikako izaci iz toga da me se kvalificira kao pripadnika neke vjere samo zbog imena? Ima li igdje da se mogu uclaniti kao nevjernik i izjasniti se tako pa da portali objave kako sam izasao iz vjere? ka Mogu Mozes. Deklarisi se kao ateist i uzmi neutralno ime. Npr. Kai.

Velica

mjesto Bakira.

Eto,

nije mogo u Aus naci dzamiju?!

Sto

se ovaj Velija voli samoreklamirati.Munafik.

123

******m na ***** svakoga ko promijeni vjeru, najprije ove *******e, izdajnike, i pascad

Za-tako su nastali muslimani

Dosli iz Aus u 15-om vijeku?

postoje razne mentalne bolesti, sinko :-((

postoje razne mentalne bolesti, sinko :-((

R BiH

Ma daj o cemu blebec efendija !! Nama ne trebaju austrajilski muslimani nama tj BiH trebaju nasi Bosnjaci isli il ne isli u dzamiju !!!! Zapamti to i zakicaj u svoju glavetinu ..Kada se isele Bosnjaci ostat ce samo suhoparno ime BiH kao geografski pojam…Efendija ako zelis u dzenet vrati BiH dijasporu kuci i okani se tudje djece !!!!!

A nisu pitali Sarajevo smiju li:

M.T. Abraham Grupa pojačala financijsku podršku HŠK Zrinjskom - M.T. Abraham Grupa pojačala je financijsku podršku HŠK Zrinjskom Mostar, objavili su u petak iz ove poslovne grupacije na svojim internetskim stranicama. “M.T. Abraham Group s ponosom jača podršku HŠK Zrinjski Mostar, pozicionirajući klub kao regionalnog lidera”, navodi se u objavi. Još se ističe kako su ovaj klub i njegovi navijači za njih prioritet i od iznimne važnosti, te su izrazili uvjerenje da će zajedno stići do novih visina. – Odluka da pojačamo financijsku podršku Zrinjskom dolazi s uvjerenjem da klub igra važnu ulogu u našoj zajednici i da je pokretač pozitivnih društvenih promjena. Naša Grupa će nastaviti podržavati ciljeve kluba, osigurati da ih postignemo i donijeti osjećaj ponosa našim vjernim navijačima – poručio je Amir Gross Kabiri, predsjednik M.T. Abraham Grupe.

BRKICA

OBICNA LAZ

Gh

***

Boze sacuvaj, jadni, glupi decko...

Umjesto da odbaci svoju religiju ma koja da je, on jos prima novu? Kakova budala...

Gh, haj opet obrisi ali uz obrazlozenje

Nisu mi jasne ove vjerske vodje. Dodje ti lik potpuno nepoznat, ne znas da li je serijski ubica, terorista, silovatelj, dusevni bolesnik, ne znas da li ce tvoju vjeru izvrgnuti ruglu i sprdacini, da li ce ubijati nevine ljude, nista od toga ne zanima, zanima te samo da zeli postati musliman i ti mu odmah to sve omogucis. Zar prvo ne bi trebao obaviti neki opsirniji ljudski razgovor sa njim, da ga pitas zasto bi bas zelio postati musliman, sta ga je nagnalo na to, da li ima mracnu proslost ili sadasnjost koje se kaje, nista to, samo daj da je nas vise nego onih drugih.

/ Najnovije