Prekinuta sjednica Skupštine KS: Registar finansijskih obaveza neće biti javan?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

neko iz mase

Lopovski Trojanski konji sakrivaju svoj lopovluk, i ne zele da Registar bude javan bas radi toga.

Registar članova porodica izabranih zvanicnikaka

Taj javni Registar za javnost ništa ne znaci!To samo njima znaci zbog političke borbe i populizma! Neka aktuelni saziv zastupnika Skupštine Kantona Sarajevo sačini i objavi javno Registar svojih srodnika,uže i šire porodice koji su uhljebljeni na državnim jaslama! Posebno neka objave imena članova svoje uže porodice koji su prijavljeni u Zavod za zapošljavanje,naravno kao nezaposleni! Javnost dovoljno zna kako su i gdje obnašali važne funkcije, kako su radili,kakve su rezultate postigli…, koje nove vrijednosti su proizveli...”Zaledili”radni odnos dok obavljaju političke funkcije,a sto je “sve po zakonu”, jer oni po pitanju stečenih privilegija ravnosno koriste blagodati zakona,za razliku od uposlenika preduzeca, koji moraju pokretati tužbe radi ostvarivanja svojih prava “sve po zakonu”! Ragistar uposlenih članova porodice ne može biti zaštićen,sve dok se finasiraju iz budžeta! Sigurno je da je takav registar u interesu javnosti!

Registar članova porodica izabranih zvanicnika

>>Taj javni Registar za javnost ništa ne znaci!To samo njima znaci zbog političke borbe i populizma! Neka aktuelni saziv zastupnika Skupštine Kantona Sarajevo sačini i objavi javno Registar svojih srodnika,uže i šire porodice koji su uhljebljeni na državnim jaslama! Posebno neka objave imena članova svoje uže porodice koji su prijavljeni u Zavod za zapošljavanje,naravno kao nezaposleni! Javnost dovoljno zna kako su i gdje obnašali važne funkcije, kako su radili,kakve su rezultate postigli…, koje nove vrijednosti su proizveli...”Zaledili”radni odnos dok obavljaju političke funkcije,a sto je “sve po zakonu”, jer oni po pitanju stečenih privilegija ravnosno koriste blagodati zakona,za razliku od uposlenika preduzeca, koji moraju pokretati tužbe radi ostvarivanja svojih prava “sve po zakonu”! Ragistar uposlenih članova porodice ne može biti zaštićen,sve dok se finasiraju iz budžeta! Sigurno je da je takav registar u interesu javnosti! ka Registar članova porodica izabranih zvanicnikaka<<Registar članova porodica izabranih zvanicnika - stamp.greska

Građanska ubleha

Marijela traži transparentnost !!!!!!!😂😂😂 Kakva lakrdijasica!To je DF stranka smislila kako bi javnost zavaravali,kao svih ovih godina,da su oni zaštitnici države,kantona …pa je kao taj registar pokazatelj njihove borbe za trošenje budžetskih sredstava.Oni su već počeli predizbornu kampanju,jer su svjesni da ih do sljedećih izbora vise neće biti! Pomislili su da im je , za početak,dovoljna priča o ovakvoj transparentnosti. To je tako jeftino podcjenjivanje građana, koje im suvise dugo priređuje DF stranka!

Do prve gornje granice

Hašimbegović vrlo transparentno reklamira neki preparat za DIJAbetes,kaže da se o tom preparatu informirala “guglanjem”, pa ga svima preporučuje! Postoji li bilo koja agencija ili institucija da zaštiti građane od tzv.politicarke i njenih preporuka za korištenje nekog preparata,za čije se dejstvo informirala putem interneta!

Ono se našlo

Zlatna kasika za Devicku i Hasimbegovica!

A njihovi rezultati?

Treba sačiniti registar bilansa stanja i uspjeha institucija , gdje su radili aktuelni zastupnici, tako ćemo doznati koliko su oni bili uspješni u poslovima koje su radili,pa onda i ostale registre sačiniti …

/ Najnovije