Prekidi u vodosnabdijevanju i za dane vikenda: Ove sarajevske ulice će biti bez vode

0
Radiosarajevo.ba
Prekidi u vodosnabdijevanju i za dane vikenda: Ove sarajevske ulice će biti bez vode
Foto: Vodovod i kanalizacije / Radnici Vodovoda

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavili su informaciju o planiranim radovima koje će izvoditi na vodovodnoj mreži za dane vikenda, 27. i 28. januara, kao i u ponedjeljak 29. januara.

Za 27.01. 2024. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Vreoca, Lužansko polje i Blažujski drum.

Za 28.01.2024. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Ruđera Boškovića i Envera Šehovića.

Gol za Željezničar: Plavi stigli do vodstva i podigli Grbavicu 'na noge'

Gol za Željezničar: Plavi stigli do vodstva i podigli Grbavicu 'na noge'

Za 29.01. 2024. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u slijedećim ulicama:

Grabovine, Aleja Bosne Srebrene, Ramiza Salčina, Branislava Nušića, Republike Bugarske, Dr. Kasima Begića, Stupsko brdo, Munira Gavrankapetanovića, Olivera Ibrahimovića, Dr. Silve Rizvanbegović, Asima Behmena, Hajrudina Šabanije, Enisa Srne, 18. Septembra, Teočačka, Novopazarska, Armije RBiH, Soukbunar, Panjina kula, Nedžada Mušića, Donji Hotonj i Vrbovska.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije