... / Predstavnici Svjetske banke u GRAS-u o projektima za unaprijeđenje poslovanja

30. 09. 2021. u 08:45:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Predstavnici Svjetske banke i Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo posjetili su preduzeće GRAS gdje su sa v.d. generalnog direktora i članovima uprave preduzeća razgovarali o pripremi projekata Svjetske banke u kontekstu unaprijeđenja zraka u Sarajevu.

Na sastanku su gosti su upoznati s poslovanjem preduzeća GRAS, problemima s kojima se susreće u radu, te planovima za njihovo prevazilaženje.

Predstavnici Svjetske banke su istakli da imaju iskustva u radu s preduzećima u restruktuiranju, te da su dobili sve potrebne informacije o radu preduzeća GRAS na osnovu kojih će razmotriti i predložiti projekte kojima Svjetska banka može pomoći u unaprijeđenju poslovanja preduzeća GRAS i javnog prijevoza i u tom smislu unaprijeđenju zraka u Sarajevu.

Gosti su obišli depo tramvajskog saobraćaja, a njihovu pažnju naročito su privukle replike tramvaja s konjskom vučom i prvog električnog tramvaja u Sarajevu, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću preduzeća GRAS.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (1)