Predstavnici Svjetske banke u GRAS-u o projektima za unaprijeđenje poslovanja

1
Radiosarajevo.ba
Predstavnici Svjetske banke u GRAS-u o projektima za unaprijeđenje poslovanja
GRAS / Predstavnici Svjetske banke u GRAS-u

Predstavnici Svjetske banke i Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo posjetili su preduzeće GRAS gdje su sa v.d. generalnog direktora i članovima uprave preduzeća razgovarali o pripremi projekata Svjetske banke u kontekstu unaprijeđenja zraka u Sarajevu.

Na sastanku su gosti su upoznati s poslovanjem preduzeća GRAS, problemima s kojima se susreće u radu, te planovima za njihovo prevazilaženje.

Predstavnici Svjetske banke su istakli da imaju iskustva u radu s preduzećima u restruktuiranju, te da su dobili sve potrebne informacije o radu preduzeća GRAS na osnovu kojih će razmotriti i predložiti projekte kojima Svjetska banka može pomoći u unaprijeđenju poslovanja preduzeća GRAS i javnog prijevoza i u tom smislu unaprijeđenju zraka u Sarajevu.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Gosti su obišli depo tramvajskog saobraćaja, a njihovu pažnju naročito su privukle replike tramvaja s konjskom vučom i prvog električnog tramvaja u Sarajevu, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću preduzeća GRAS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije