Poziv za djecu i roditelje: U subotu Porodični dan na klizalištu Hastahana

Radiosarajevo.ba
Poziv za djecu i roditelje: U subotu Porodični dan na klizalištu Hastahana
Općina Centar / Klizalište Hastahana
Nakon što je Općina Centar za sve stanovnike osigurala više od 400 sati besplatnog klizanja u parku Hastahana, po nalogu načelnika Nedžada Ajnadžića osigurani su posebni termini za osnovce koji na raspolaganju imaju i besplatne klizaljke.

"Međutim, uživanju u programu za naše najmlađe sugrađane koji priprema Općina Centar tu nije kraj. Naime, u subotu 11. februara ove godine na ledenoj plohi u Hastahani Općina Centar organizira Porodični dan u periodu od 9 do 22 sata.

Ovom prilikom će na ledenoj plohi osim besplatnih termina za klizanje djece i roditelja također biti organizirana takmičenje u brzom klizanju članova Klizačko- koturaljskog kluba „Bosna“ i učenika iz osnovnih škola iz Centra, te hokejaške utakmice malih hokejaša uzrasta od 8 do 11 godina", saopćeno je iz Općine.

Izvan klizališta planirano je održavanje izložbe likovnih radova, a tokom cijelog dana za sve učesnike i posjetioce u parku Hastahana osiguran je topli čaj.

Općina Centar poziva sve sugrađane da u subotu dođu u park Hastahana i uživaju u čarima klizanja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije