Škole klizanja na 6. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu u Hastahani

Radiosarajevo.ba
Škole klizanja na 6. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu u Hastahani
Coca Cola Sarajevo Holiday Market podržava mlade sportiste klizače i hokejaše i poziva sve roditelje da djecu upišu u škole klizanja.

Addiko led je, osim za rekreativce i javno korištenje, postavljen kako bi se mladim sportistima koji u ovom trenutku nemaju osposobljenu ledenu plohu omogućilo da nastave sa svojim treninzima i aktivnostima. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je, imajući u vidu značaj sporta za mališane, potpisao ugovor s Hokejaškim savezom Bosne i Hercegovine, kako bi se mladi sportisti podržali i kako bi ostvarili kontinuitet treninga na jedinom postojećem ledu u Sarajevu – Addiko klizalištu.

Addiko klizalište je također prilika za djecu koja nemaju iskustva na ledu da uče klizati uz profesionalne trenere klizačkih škola i sportskih akademija. Svake sedmice na rasporedu su termini Škole klizanja „Ilidža“ za koju se svi zainteresirani mogu prijaviti na mjestu događaja.

Dječija sportska škola „Proacademia“ također poziva sve zainteresirane za školu klizanja na Addiko klizalištu da se prijave putem telefona 060 38 23 444. Treninzi ove škole počinju od utorka, 13. decembra 2016. u terminu od 19:30 do 20:30. Škole su namijenjene djeci iznad četiri godine.

Svi termini treninga, škola i rekreativnog klizanja dostupni su u kućici pored Addiko klizališta. Podsjećamo da je Addiko klizalište besplatno za sve, a da se klizaljke mogu iznajmiti po simboličnoj cijeni od 2 KM. Radno vrijeme klizališta je od 9:00 do 22:00.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market traje do 14. januara 2017. u parku Hastahana na Marijin-Dvoru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije