Pomoć za najugroženije: Pripadnici braniteljske populacije u KS dobit će 2.000 paketa

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Politika kontinuiteta

Nastavlja se pogana begovska SDA praksa: za sirotinju i/ili borce mrvice i sadaka, za begove svila i kadifa, rahatluk i minderi.

Borci

Kako znaju kome je potrebna pomoć. I ja sam demobilisani branilac a nisam imao nikakva primanja punih pet godina. Tada nije bilo egzistencijalne naknade i nikad nisam dobio ni kilu hl****. Nikad me niko nije obišao ni pitao kako i od čega živiš. Hvala Bogu sada je to iza mene jer sam te ružne godine prevazišao ali vidim da se radi isto. Po babi i stricevima.

Uhljeb.

Ovaj uhljeb nije puške vidio,ispred svake puške ću stati iz koje je ovaj dipovac pucao.Sve školovani dipovci.Čuvao fol ***onje i dobio značku.Pa zna se jarane da ste se bili za policiju i drkali k.... skoro četri godine.Što se niste bili za rov kurko nema tu rejbanki i šetanja.Ono ministar za boračka pitanja i ono će dati pakete bezbeli ih platio svoim parama.Imate li više imalo stida i srama u tim ćelavim glavurdžama.Mamu vam vašu.

/ Najnovije