Pogledajte snimak testne vožnje: Sarajevski tramvaj prvi put prošao novom prugom do Ilidže

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AB

***

Sal_

***

Sašio mi Đurica

Zašto se po noći vrši testni snimak ? Poslije par odgođenih rokova izgradnje konačno se Šteta okozio ! ka AB Adnan Šteta je prava šteta po SDA. Najbolji od svih.

Sarajevo

Sve u svrhu predizborne kampanje,može se hvalisati ali mnogo toga kao i kupovina trolejbusa iz Švicarske se ne zaboravlja

HH

Može tramvaj proći ali oko šina još ništa nije uređeno a naročito raskrsnice. Treba tu još jedan mjesec. Neka pomjere školsku godinu za 1.oktobar.

Black

Super, sad nam kupite nove tramvaje .

veliki civilizacijski pomak za

zaostalu iz zla mističku kasabu.

Fino, lijepo, razveseljavajuce!

Ali jos bi trebalo da se postojeci tramvaji jednostavno RASHODUJU. Jer su i stari, i dotrajali i iskrpani nakon rata. To jednostavno vise nisu prevozna sredstva dostojna ijednog grada na svijetu, a kamoli jednog glavnog grada.

/ Najnovije