Ogorčena Sarajka: 'Neko nas laže, cijeli juli i august nismo imali vode, a jutros su nam ovo rekli'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Faljen Isus i Marija,

vi odgovorite sa "U vijeke hvaljeni!". Evo, kod nas u Herceg-bosni, a čujemo da i Republici srpskoj ima vode u izobilju. Falim te Bože. Lijep pozdrav melecima iz redakcije i sušnom Sarajevu.

Streljačka

Rezervoar sa Hladivoda. Nema zalijevati bašću i plastenike kako ko hoće.

Jezivo

Možda bi usput mogli i naziv ulice promijeniti? Kada dođe i voda.

Ne pijem dok Paja vozi

Kritikovali proslu vlast , a ovi jos gori. Da nema vode a Miljacka tece.

SARAJEVO

Rezervoar sa Hladivoda. Nema zalijevati bašću i plastenike kako ko hoće. ka Streljačka

SARAJEVO

Ako vec komentarisete onda budite i upuceni. Ulica Streljacka nema niti jedan plastenik. Ulica Streljacka i Hladivode se ne snadbjevaju s istog izvora.

/ Najnovije