Groblje Vlakovo: Do kada će krave šetati po mezarima i grobovima?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vakero

Dokle god volovi upravljaju Kantonom i Drzavom.

af

Više mi smeta kad 1.11. svake godine preprodavači cvijeća kradu aranžmane s grobova i ponovo ih prodaju. A kravice ko kravice, jedu travu, preživaju, malo muknu i daju mlijeko. Neka i čokoladu!

JA1

Pa sta ima veze sto su krave tu? Kome smeta zivotinja, mrtvima sigurno ne smeta. Makar neko da obilazi mezarje.

Nanocest

Pa sta ima veze sto su krave tu? Kome smeta zivotinja, mrtvima sigurno ne smeta. Makar neko da obilazi mezarje. ka JA1 Ma nema veze sto hodaju i pasu. Ali da li hodaju preko grobova i vrse nuzdu? To vec vrlo nije fino.

T

Zasto se onda placa odrzavanje groblja, ako nesposobne bosnje to ne rade? Dobro je poznato u narodu da muslimani ne vode racuna o svojim grobljima, koja su cesto zapustena i obrasla travom, pa je tako i nastala izreka: "prodje pored mene kao pored turskog groblja". I sad naravno izbrisite ovaj komentar, iako sami znati da je to istina i cuvena narodna izreka, ali se vama ne svidja, pa bi mogli sve nekako natjerati da zaboravimo sve sto znamo o vama i sto se vjekovima prenosilo s koljena na koljeno, kao sto i izvrcete komplet istoriju kako vama odgovara.

@ja1

Vodi ih kuci da ti pasu, jer si ocigledno sljegao iz jedne takve vukojebine u kojoj je to normalno.

Gh

Ovo samo dokazuje da su sarajevski srbi bili u pravu, kad su iskopavali i nosili svoje mrtve sa sobom, jer bosnjaci ni mrtvima ne daju mira. Sad opet izbrisi, jer je to bolna istina koja vam se ne svidja.

/ Najnovije