Oglasio se i "Trebević Hills": "Bistrički potok je u takvom stanju bio i ranije"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ako se ne mozete dogovorit, makar i podjelom

troskova, pa sredit to neko potoce koje je vecim dijelom godine suho, ubijte se svi komplet, udruzenim dobrocinecim pothvatom. UDP-om.

Ne vjerujem u navode

U tekstu nije navedeno ni jedno ime i prezime eminentnih stručnjaka koji rade na tom projektu, samo tvrdnje u koje se bez dokaza i činjenica ne može vjerovati. A da je objekat uklopljen u prostor i šumski pejzaž ne stoji, dovoljno ga je samo pogledati iz vizure grada. Mnogo je šume posječeno i betona izliveno da se objekat usiječe u padinu planine. Estetski je nakaradno i zbog veličine.

Nisam Paja i ne vozim

Investitore zabole za potok, kuće i grad. Bitno oprati novac, što prije rasprodati prostore i nestati. Ni sada im nije moguće ući u trag, navodno. A naši uhl**** će uvijek optužiti drugoga u svojoj nesposobnosti da se išta riješi. Ne znamo što kažu stručnjaci, jesu li angažirani već ili ne? Bitno je hitno reagirati a to je bilo prije par godina. I naravno, svi redom muljaju i neodgovorno istupaju bez konkretnih poteza.

Bosanac

Moja tetka iz dijaspore je kupila jedan plaho lijep stan gore. Nema djece pa će moja nasljedit. Komšije su sve poznati iz Sarajeva. Biće radnje, frizerski i kafići, po šumi ne hodamo zbog međeda.

IVA

Bolje betonirat da se ne ubode na šta kad se hoda okolo

Adi

ma pito sam i ja njih ali preskupo brate ko to more kupit

oj čaršijo oj papanluku naš

lijepi dobri stari kommunisti... gradili bi vi da vam titina milicija dođe managementu na vrata, da malo propita... nekad mi žao što ne bijah komunista

***

***

/ Najnovije