Oglasila se Benjamina Karić: Sarajevo vrijedno radi na brojnim projektima, evo koji su radovi u toku

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moja gradonacelnice

Bolje ocistite Miljacku, prljava je kao nikad.

Ma Gonite se u p.m.

Jel samo Sarajevo Bosna samo se pare ulažu i Sarajevo a cijela Bosna je u haosu.Pa sram te bilo i da se hvališ samo Sarajevo pa Sarajevo Gonite se u ****u *****inu više i vi i Sarajevo .Te pare što ulažete u Sarajevo doprinos je cijele Federacije

Jest

Jel samo Sarajevo Bosna samo se pare ulažu i Sarajevo a cijela Bosna je u haosu.Pa sram te bilo i da se hvališ samo Sarajevo pa Sarajevo Gonite se u ****u *****inu više i vi i Sarajevo .Te pare što ulažete u Sarajevo doprinos je cijele Federacije ka Ma Gonite se u p.m. * I pola Federacije i trećina rs-a radi u Sarajevu! I djeca odavde se ne mogu zaposliti od takvih...Mrš ti papčino trula ona klošarska

“odavde” okle?

* I pola Federacije i trećina rs-a radi u Sarajevu! I djeca odavde se ne mogu zaposliti od takvih...Mrš ti papčino trula ona klošarska ka Jest Ono kad se portir miješa u visoku politiku

ODAVDE

Ono kad se portir miješa u visoku politiku ka “odavde” okle? * Portir ti je tata retardirani b e m j e te u grkljan taj dokoličarski šugo smrdljivi onaj besposleni! ODAVDE, da. seljoberčiću provincijski!

Jest ODAVDE seljo maleni

Ono kad se portir miješa u visoku politiku ka “odavde” okle? * - Ono kad se fašističko dokono smeće s internet komentara na petparačkim portalima smatra za nekog ko vodi visoku politiku pišući komentare i komentarišući tuđe komentare te pucajući bolesne lajkove samom sebi. U uši ti klempave one staru nafilujem sjemenom. Odavde.

Gospodjo

A kad će Vam gradonaćelnik Dubrovnika Franković omogućiti da izvršite popravke na zgradama BiH crvenog križa u Lozici pored Dubrovnika ?

rodna ravnopravnost

hajmo sad ravnu pravnost, ha ... nije karić se oglasila već se karićka oglasila!! ako smijete (od švabe)

NJamkeustau i bite i gradonačelniku DU

A kad će Vam gradonaćelnik Dubrovnika Franković omogućiti da izvršite popravke na zgradama BiH crvenog križa u Lozici pored Dubrovnika ? ka Gospodjo * BiH ima 367 objekata u svom vlasništvu na Hrvatskoj obali. Neka, polako. Daćete pare. Kad Tad. Polako samo.

Haj ti

hajmo sad ravnu pravnost, ha ... nije karić se oglasila već se karićka oglasila!! ako smijete (od švabe) ka rodna ravnopravnost * Liži *****h, onaniši i divi se Viškoviću, Dildoradu, Vulinu, Dačiću i Vučiću dokoličaru devijantni. UO! ĆJOŽN! FANVE SERVIA! UUUO!

Odakle si ti kako se ti zoveš?

Jel samo Sarajevo Bosna samo se pare ulažu i Sarajevo a cijela Bosna je u haosu.Pa sram te bilo i da se hvališ samo Sarajevo pa Sarajevo Gonite se u ****u *****inu više i vi i Sarajevo .Te pare što ulažete u Sarajevo doprinos je cijele Federacije ka Ma Gonite se u p.m. Svaki kanton ti je međedu država za sebe.Svaki kanton ima vladu.Sarajevo da 150 miliona svim kantonima da podijele.A druga je priča što vaša vlast sve potroši pa lajete na Sarajevo ko kerovi.A Sarajevo PDV-prikupi već svi kantoni zajedno i RS.I svi imate iz drugih kantona stan ili kuću u Sarajevu.More marš.

Da nije

gradonačelnica našla još jedan stan po povoljnoj cijeni u centru pa da i na toj zgradi obnovi fasadu od para poreskih obveznika

Haha

Kako idu radovi na vodovodu? Ah da, to se ne komentira. Slikaj skelu i da te alah vidi

tuner

a da sarajevo recimo pojednostavi registraciju firme, da traje pola sata i kosta 20 maraka? Ili da recimo da svoje prostore na aukciju, umjesto da ih daje budzasto? Ili da ima fond za lijecenje gradjana kojima se skuplja pomoc? Šta imamo od šarenih fasada? Uređujete tuđu imovinu parama koje mi ostali plaćamo kroz poreze? I to zoves projekti??

A ti seljačino visoki političar.

Ono kad se portir miješa u visoku politiku ka “odavde” okle? Jesi li iz vuzdolje vuzgorje gorjamo doljamo.To ti kretino portir ispodniženja ti ko biva neki rukovodilac.******m te na taki pa te okrenem ko propeler..."Visoki".

Šta je miševi

Nisam znao da na ovom portalu ima ovoliko miševa. Naročito iz okoline.

Ne pijem dok Paja vozi

Kad ne obnavlja pljuvanje, a kad obnavlja još gore pljuvanje

Gulliverus

Gradonačelnice jadna ne bila, grad je užasno prljav, ulice, trgovi, pa to nije očišćeno ni saprano najmanje dvije tri godine, Vilsonovo kojim se hvalim zapušteno, prljavo, drveće bolesno, puno napasnika insekata, Miljacka je procvjetala, puna algi koje je zagušuju, ali vi nemate pojma, a ovaj vam još jaran sa printanom diplomom aus Goražde jedino šta je obavio, nabavio sebi iPhone. Znači propast si prava gradonačelnice, ne znam da čime se hvališ.

Posmatrač

Poduzmite već jednom nešto protiv grafita i grafitiranja ( bolje reći debilnog švrljanja) skoro pa svih površina na koje je moguće nanijeti ikakvu boju! Cijeli grad izgleda ko geto sa favelama!!! Hoćete da turisti dolaze a šta nudite? Idiotske škrabotine neotesanih debila koji misle da imaju smisla .... ovdje bih sad trebao upisati osobinu ,ali takva ne postoji, jer nit su estete nit umjetnici nit mozga imaju ...pa ću se zadržati na nazivu de bil ! Dakle ,ako već niste u stanju da efikasno sankcionišete dotične re t arde onda makar odvojite koju markicu da se na fasadama i zidovima uradi barem pjeskarenje kojim bi poskidali "debilnič ... , ovaj, umjetnička dijela i napokon "zatvorili izložbu" koja traje više decenija....

Možda i najgora vlast

Sa najgorim načelnikom općine centar ikad

Adi

Zrikava, nesposobna instagramusa sve pare potrosi na samopromociju, a od nje koristi kao od gaca u pornicu

Adi

* BiH ima 367 objekata u svom vlasništvu na Hrvatskoj obali. Neka, polako. Daćete pare. Kad Tad. Polako samo. ka NJamkeustau i bite i gradonačelniku DU Nikada vi pare dobiti necete, sve je to alija sa franjom davno dogovorio, samo sanjajte

MRKI

ma da kupis stan u centru grada po cijeni iz 1990 i onda stavis objekat na listu grada za sanaciju i PAFFF ljepota . NE MOGU SUPE NA VILJUŠKU

Samke

Pred Izbore malo bodova **** ti Bog majku zrikavu

E jbg, portir se naljutio!

Jesi li iz vuzdolje vuzgorje gorjamo doljamo.To ti kretino portir ispodniženja ti ko biva neki rukovodilac.******m te na taki pa te okrenem ko propeler..."Visoki". ka A ti seljačino visoki političar.

E jbg, portir se naljutio!

Hajde što si glup, nego što si vulgarno nepismen.

E jbg, portir se naljutio!

* i - da odmakneš “komentar”? Ma sjajno!

/ Najnovije