Od prekosutra nova linija Centrotrans Eurolinesa

Fena
Od prekosutra nova linija Centrotrans Eurolinesa
Arhiv / Ilustracija
Centrotrans Eurolines od srijede 16. novembra počinje s redovnim saobraćanjem na autobuskoj liniji Orahov Brijeg - Sutjeska.

Naime, nakon brojnih peticija građana, kao i zahtjeva Općine Vogošća, Centrotrans Eurolines će, u skladu s Rješenjem, organizirati redovan, ugodan i udoban prijevoz na ovoj liniji.

Autobuska linija Orahov Brijeg - Sutjeska saobraćat će svakim danom, osim subote i nedjelje, s 13 polazaka, saopćeno je iz Centrotrans Eurolinesa.

Prvi polazak iz Sutjeske prema Orahovom Brijegu je u 6.00 sati, a posljednji polazak s Orahovog brijega je u 20.30 sati.

Cijena karte za krajnje destinacije je 1,20 KM, a između stanica 1,00 KM.

S obzirom na to da se radi o redovnoj liniji, prijevoz mogu koristiti svi putnici s mjesečnim kartama koje važe za Zonu A i direktno za ovu liniju.

Ovom prilikom informiraju studente da su u skladu s Odlukom Vlade Kantona Sarajevo dužni imati mjesečnu kartu Centrotrans Eurolinesa kao primarnog prijevoznika, a ona će važiti i u vozilima drugog prijevoznika KJKP GRAS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije