Obustavljen tramvajski saobraćaj prema Baščaršiji: Dječak pao sa romobila

0
Radiosarajevo.ba
Obustavljen tramvajski saobraćaj prema Baščaršiji: Dječak pao sa romobila
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Tramvaj

U petak, 23. augusta, došlo je do obustave tramvajskog saobraćaja na relaciji Ilidža - Baščaršija.

"Od 13:06 sati obustavljen je tramvajski saobraćaj prema Baščaršiji. Dječak je sa romobila pao na šine kod Katedrale. Trenutno se vrši policijski uviđaj. Vjerovatno je riječ o maloljetnom djetetu pa se čeka da dođu roditelji", rekli su iz GRAS-a za portal Radiosarajevo.ba.

Tramvaj normalno saobraća na relaciji Ilidža - Skenderija.

Klanjana dženaza u Sanskom Mostu: Građani se oprostili od ubijene sugrađanke

Klanjana dženaza u Sanskom Mostu: Građani se oprostili od ubijene sugrađanke

Kako je ranije najavljeno, od 15.00 sati zbog održavanja manifestacije u povodu završetka Sarajevo Film Festivala, doći će do privremene potpune obustave saobraćaja u ulici Maršala Tita koja će trajati sve do 5 sati 24. augusta.

Obustava se odnosi na dio saobraćajnice od spomenika Vječna vatra do spoja sa ulicom Radićeva, što će dovesti do izmjene u odvijanju javnog gradskog prijevoza putnika.

Tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Ilidža - Skenderija, a autobuska linija 31e Vijećnica-Dobrinja će mijenjati trasu tako što će od Skenderije saobraćati trolejbuskom trasom do Trga Austrije i nazad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije