Objavljene plate u zdravstvu u Kantonu Sarajevo: Pogledajte koliko zarađuju doktori, tehničari...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Voksal

Kakvu uslugu pruzate i to vam je puno. Vise smo po privatnim poliklinikama nego u JZU.

dudak

A topli obrok nisu naveli, svako ovo primanje je veće za jos 500 maraka kada se uracunaju i putni troškovi

Baddy

***

Laž

Ne znam šta više hoće . Plaće su im odlične obzirom na spreme i na nerad. Ovo su osnovne plaće bez procenta radnog staza, toplog obroka , rada u smjenama, rada za vrijeme praznika , dežura tako da na ove plaće dodajte minimalno još 30 %. pa sestre i vozaći imaju i po 1600 KM. doktori med. VSS oko 2100 KM ljekari 3400 KM. Zašto ne izbace stvarna primanja a ne ona iz rješenja

Sasa

***

Vlada Kantona Sarajevo

Ured za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom. Zašto se podaci upisani na web stranici ne ažuriraju od kada su objavljeni. Pola buđzetskih korisnika nije ni upisano a prikazane plaće su netačne. Građani žele da znaju tačna primanja budzetskih uhl/eba. Ova stranica je bila samo za mazanje oćiju kako se nesto posteno radi u kantonu.

O_o

Koliko i kako rade ne bi trebali vise od minimalca da dobiju ... a i to je puno za frustrirane med. sestre, o doktorima da ne govorim.

Tatar

Ja se slažem da svako naplati koliko i zaradi.Vecina vas ne zaradi ni minimalac što znanjem što zalaganjem

Nepravedno

Nisu sve sestre dobre ili loše. Isto važi i za ljekare. Najbolji treba da primaju više, loši manje. Nagraditi sve koji to zaslužuju. Ima osoba koji daju maksimum a plaćeni su isto kao najgori koji štetu prave i nisu od koristi. Valjda se plaćali ispiti i kupovale diplome.

Sule

Poslje mogu i štrajkova ti ako su im male plate.

Ja

Davno se trebalo ustati i I gadovima suprotstaviti

/ Najnovije