Objavljena informacija za građane: U velikom dijelu Sarajeva danas problemi s vodosnabdijevanjem!

0
Radiosarajevo.ba
Objavljena informacija za građane: U velikom dijelu Sarajeva danas problemi s vodosnabdijevanjem!
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radnici Vodovoda jučer na terenu

Iz KJKP Vodovod i kanalizacija Sarajevo jutros su objavili informaciju o radovima na vodovodnoj mreži koji će se izvoditi danas, 18. jula 2023.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u ulicama: Kamenica, Kakrinjski put, Hadži-Sulejmanova, Tabašnica, Borak, Braće Begić, Malta, Blažujski drum, Šip, Kromolj, Branilaca Šipa, Slatina, Sedrenik, Sarač Ismailova, Mehmed-bega Kapetanovića Ljubušaka, Zenik, Hadži Mustafe Penjave, Safeta Hadžića, Višegradska i Ante Fijamenga.

Također, za danas, 18. jula 2023, od 8 sati planirani radovi na polaganju novog cjevovoda DN 500 mm ispod tramvajske pruge na spoju ulica Zmaja od Bosne i Malta.

Otmica automobila u BiH eskalirala u saobraćajnu nesreću

Otmica automobila u BiH eskalirala u saobraćajnu nesreću

U sklopu planiranih radova doći će do poremećaja (pada pritiska) vodosnabdijevanja u naseljima: Pofalići, Malta, Socijalno, Kampus (UNSA), Čengić Vila I, Hrasno, Grbavica i područje oko Zemaljskog muzeja.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Molimo potrošače za razumijevanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije