Objavljen spisak - ove sarajevske ulice će za vikend biti bez vode

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen spisak - ove sarajevske ulice će za vikend biti bez vode
Foto: Facebook / Radovi na vodovodnoj mreži, ilustracija

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija objavljena je informacija o planiranim radovima na vodovodnoj mreži za dane vikenda, 12., 13. i ponedjeljak 14. august 2023. godine.

Za 12. august 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Saburina i Nebočaj.

Za 13. august 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova u ulicama Mahmuta Bušatlije, Posavska i Ragiba Džinde.

Ivica Puljić se javio iz Amerike: 'State Department je sve demantirao'

Ivica Puljić se javio iz Amerike: 'State Department je sve demantirao'

Za 14. august 2023. u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama: Himze Mekića, Butmirska cesta, Mehmeda Arapčića, Braće Begić, Nikole Kašikovića, Borak, Safeta Zajke, Ahmeta Ljubunčića, Ibrahima-hafiza Ridžanovića, Huseina Đoze, Ive Andrića, Fridriha Kacera, Ivana Brkića, Oteška, Enesa Herića i Amira Krupalije.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekuju po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije