Objavljen spisak: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 15 sarajevskih ulica

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen spisak: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u više od 15 sarajevskih ulica
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radovi na vodovodnoj mreži

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija i ovog jutra je stigla informacija o radovima koji će se izvoditi na vodovodnoj mreži danas, 9. jula 2024. godine.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama kvarova kao i druge intervencije na vodovodnoj mreži zbog čega može doći do prekida snabdijevanja vodom u ulicama: Izeta Karšića čikma, Prnjavorska, Gradačačka, Antuna Branka Šimića, Geteova, Branislava Nušića, Paljevska, Rajlovac, Rajlovačka cesta, Sulje Jahića, Rafaela Gaona, Adema Buće, Bolnička, Armije RBiH, Humačka ploča, Hekim Oglu Alipaše, Munira Gavrankapetanovića, Dr. Irfana Ljubijankića i Gornji Kartal.

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije vodovodne mreže koji se finansira sredstvima EBRD kredita planirani su radovi u ulici Čadordžina. Zbog ovih radova do prekida u vodosnabdijevanju će doći u navedenoj ulici.

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

Volodimir Zelenski u noćnom videoobraćanju naciji priznao: "Stanje je teško"

"Normalizaciju u vodosnabdijevanju očekujemo po okončanju radova u poslijepodnevnim satima. Za sve informacije možete se obratiti našem Dispečerskom centru na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435", saopćeno je iz Vodovoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije