Obavještenje iz vodovoda: U ovim sarajevskim ulicama su mogući prekidi u vodosnabdijevanju

0
Radiosarajevo.ba
Obavještenje iz vodovoda: U ovim sarajevskim ulicama su mogući prekidi u vodosnabdijevanju
Foto: KJKP Vodovod i kanalizacija / Radovi na vodovodnoj mreži

Iz sarajevskog KJKP Vodovod i kanalizacija i ovog je jutra stigla informacija o radovima koji će se obavljati na vodovodnoj mreži danas, 8. januara.

U okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema izvodit će se radovi na popravkama u slijedećim ulicama:

Jarčedoli, Močila, Bratunačka, Edhema Eke Džubura, 21. marta, Blažujski drum, Fikreta Ploče, Patriotske lige, Osik, Kalemova, Panjina kula, Stara kaldrma, Igmanska, Pijačna, Tvornička, Ilirska i Tale Ličanina.

Kongres SAD: Izabran novi lider koji će voditi Klub za BiH

Kongres SAD: Izabran novi lider koji će voditi Klub za BiH

U sklopu realizacije projekta rekonstrukcije pumpne stanice Hrasnica za ponedjeljak, 8. januara, su planirani radovi na zamjeni hidromašinske opreme.

Zbog navedenog od 08:30 sati može doći do poremećaja (blagog pada pritiska) vodosnabdijevanja u visočijim djelovima naselja Hrasnice te u ulicama: Lasičke Megara, Kolibe, Ruževik, Mejdan, Ali ef. Lokvančića, Put spasa i Pandurica.

Za sve informacije možete se obratiti Dispečerskom centru KJKP Vodovod i kanalizacija na brojeve telefona 033 210 707 i 033 220 435. Mole se potrošači za razumjevanje.

Normalizacija u vodosnabdijevanju se očekuje po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije