Novo radno vrijeme Općine Centar od 9 do 13 sati

Radiosarajevo.ba
 Novo radno vrijeme Općine Centar od 9 do 13 sati
Foto: Općina Centar / Nove odluke

S ciljem realizacije mjera na sprečavanju širenja virusa utvrđenih odlukom Kriznog štaba Federacije BiH i naredbom Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS koordinacioni odbor Općine Centar Sarajevo je u nedjelju 22. marta održao hitni sastanak gdje su utvrđene nove mjere na zaštiti stanovnika i uposlenika.

Dr. Nedžad Ajnadžić je donio novu odluku o posebnom režimu rada službi Općine Centar Sarajevo sve dok traje opasnost od širenja novog soja koronavirusa.

Tako će od ponedjeljka 23. marta 2020. godine do daljnjeg, radno vrijeme Općine Centar biti od 9 do 13 sati.

Općinske službe stoje na raspolaganju građanima i zbog okolnosti koje vladaju sva pitanja i zahtjevi stranaka biće rješavani u skladu sa situacijom na terenu i uz maksimalno pojednostavljene procedure kako bi se izbjegli svi nepotrebni dolasci u Općinu i kontakti za koje je preporučeno da se svedu na što manju mjeru.

"Korisnicima usluga još jednom upućujemo apel, da zbog lične sigurnosti, reduciraju svoje dolaske u Općinu, te da se prije dolaska u ovu lokalnu samoupravu informišu o svim pitanjima i zahtjevima putem emaila ili brojeva telefona koji se nalaze na sljedećem LINKU", poručili su.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije