Nova atrakcija na Baščaršiji: Da li ste vidjeli "Sarajevski dijamant"?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kaznite je, posramite

za sve idiotarije na izborima za Opcinu Novo Sarajevo

netko

daj sklonite ovo hahaha

Bosnje odustale od sarajevske kocke? Bas me cudi

Kakav sad sarajevski dijamant? Zar na gradskom vijecu niste donijeli odluku da je zvanicni simbol sarajeva sarajevska kocka, ciji spomenik propada iza tramvajske stanice kod sebilja? Nista cudno od naroda koji svako malo mijenja vlastiti identitet, pa zasto ne bi i simbol sarajeva.

Čemu ovo

Ovo je kič instalacija, nikakva atrakcija. Baščaršija je kao kineski otpad, krcata bezvrijednim džidžama.

Prava

Sarajevska tradicija, nego ima li još kakvih stanova na prodaju u zgradama kojima je fasadu obnovio grad, gradonačelnice

/ Najnovije