Nihad Uk odgovorio na proteste radnika u zdravstvu: 'Neće biti povećanja plata'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Moca

Nek si ti sebi povecao

Samir

Hey Nihade, da se malo razbolis , a samo bolestan zna kao je to i kako se covjek osjeca, da malo zaglavis u hitnu, pa kad ti pomognu da opet stanes na noge i osjetis se zdrav, dao bi im i sto im treba i sto im netreba. Zahvaljivao do prekosutra. Zdravstvo i skolstvo treba i mora da bude prioritet i besplatno. Sve ostalo moze a i ne mora.

Ko u djecijoj igraonici

Tako bude kad se dopusti da se djeca igraju drzave!

Adi

ne treba im dati ni ono sto dobijaju, gamad, nista ne rade , kafe se ispijaju, ako zoves da se narucis krepes zovuci dok se kuja javi, kad ate naruce za neko snimanje to je za 5,6 ili vise mjeseci, uvedite gospodo kao vani, odem doktoru gdje ja hocu, a on npalti od zzo, ap bi s etrudili, ne bi ceskali jajca, i ****e po cijeli dan

***

***

Maka

Ma bravo, njih 80-90% ne da nosu zasluzili vece, nego ni ove plate. Ko god ide po bolnicama i doktorima to mu je jasno kao dan.

666

*** ka *** moderatoru, najbem ti s e*****e, sta brises komentare, cinjenica je da se 6 mjeseci ceka snimanj bubrega, kao pikaso da slika, a ne neka tuka sa 4 razreda srednje

Postis li danas na Gospu

ne treba im dati ni ono sto dobijaju, gamad, nista ne rade , kafe se ispijaju, ako zoves da se narucis krepes zovuci dok se kuja javi, kad ate naruce za neko snimanje to je za 5,6 ili vise mjeseci, uvedite gospodo kao vani, odem doktoru gdje ja hocu, a on npalti od zzo, ap bi s etrudili, ne bi ceskali jajca, i ****e po cijeli dan ka Adi Da fra cMarijo ne okalja batarelu?

/ Najnovije