Nevrijeme u Sarajevu prouzrokovalo haos u saobraćaju

Radiosarajevo.ba
Nevrijeme u Sarajevu prouzrokovalo haos u saobraćaju
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Poplavljene ulice u Sarajevu

Jako nevrijeme koje je pogodilo glavni grad BiH u poslijepodnevnim satima izazvalo je velike gužve u saobraćaju, jer su ulice Sarajeva nakon kiše bile gotovo poplavljene, potvrdili su za Radiosarajevo.ba u Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Jako nevrijeme pogodilo Sarajevo, ulice poplavljene 

Fotografije koje su nam slali čitaoci pokazuju da se nakon kiše opet javljaju isti problemi - poplavljeni šahtovi, auta u vodi itd.

U pojedinim dijelovima grada - poput Boljakovog Potoka i Stupa, vozači su bili primorani automobile voziti trotoarom. Veliki broj podvožnjaka u gradu je poplavljen, ali i ulazi u grad, zbog čega su se stvorile kilometarske kolone.

Zbog klizavog kolovoza u gradu se dogodilo nekoliko manjih saobraćajnih nezgoda, koje nisu prijavljene MUP-u, kako su nam naveli.

Jedna od saobraćajnih nezgoda dogodila se u sarajevskom naselju Mojmilo, gdje je automobil završio na travnjaku blizu ceste.

Nezgoda se dogodila i na kružnom toku u naselju Hrasno, gdje je vozač Renaulta udario u Peugeot, a nakon što su im policijski službenici signalizirali da zaustave vozilo, vozač Renaulta je pobjegao.

Pogledajte fotografije kako je u Sarajevu danas - gužve su na Stupu, ulazu u grad...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije