Objavljen snimak zabijanja Citroena punog migranata u policijsku barikadu

Radiosarajevo.ba
Objavljen snimak zabijanja Citroena punog migranata u policijsku barikadu

Već smo izvijestili da se državljanin Srbije, koji je u kombiju Citroen Jumper krijumčario 33 migranta, zabio u policijsku blokadu postavljenu na naplatnim kućicama Lučko.

Lučko: Bježao u kombiju prepunom migranata i zabio se policijsku barikadu

Tom prilikom je 31-godišnji Srbijanac teško povrijeđen, dok su putnici prošli bez povreda, izvijestila je u utorak poslijepodne zagrebačka policija koja je objavila snimak zabijanja kombija u policijsku barikadu.

Podsjetimo, policajci koji pojačano rade na suzbijanju krijumčarenja ljudi u ponedjeljak su nekoliko minuta prije ponoći, na autocesti A1 kod odmorišta Janjče, počeli pratiti kombi vozilo marke Citroen Jumper zagrebačkih oznaka za kojeg su posumnjali da krijumčari migrante.

lucko_policija_01.jpg - undefined

Foto: PU Zagreb

Policijski timovi u vozilima sa zvučnim i svjetlosnim znakovima pokušali su zaustaviti kombi vozilo, no vozač je naglo povećao brzinu i dao se u bijeg u smjeru Zagreba pri čemu je u nekoliko navrata pokušao izgurati policijsko vozilo s kolnika.

Budući da se uporni bjegunac nije zaustavljao policija je na naplatnim kućicama Lučko postavila blokadu vozilima, ocijenivši da su za to stvoreni sigurni uvjeti.

lucko_policija_04.jpg - undefined

Foto: PU Zagreb

No, kad je dvadeset minuta nakon početka potjere došao do naplatnih kućica Lučko, muškarac je probio rampu i zatim se u punoj brzini zabio u dva policijska vozila što ga je u konačnici onemogućilo u nastavku vožnje, odnosno bježanju.

Uz uporabu tjelesne snage i sredstava za vezivanje, vozač je potom uhićen te je utvrđeno da se radi o 31-godišnjem državljaninu Srbije, a u tovarnom prostora Jumpera, policajci su pronašli 33 osobe, najvjerojatnije nezakonite migrante, koji su prošli bez ozljeda.

lucko_policija_03.jpg - undefined

Foto: PU Zagreb

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije