Nevjerovatne scene u Sarajevu: Noćni prekidi u snadbijevanju, a voda šikljala ulicama na sve strane

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

DOK NE PROMJENITE KRIMINALNU UPRAVU I DIREKTORA VIK-A I DOK NE OTJERATE POLA RADNIKA KOJI SU NESTRUCNI,NERADNICI I PIJANDURE ONI CE UVIJEK PRAVITI PREKIDE SNABDJEVANJA.

Rasulo u preruznoj kasabi!

Vode nema za pice, ruzne komunisticke zgradurine bleje sa svih strana, vecina od njih sa lose pokrpanim fasadama od gelera..... popravile su se samo one koje su stranci popravili svojim sredstvima. Vode nema, smrad se siri Miljackom.... Ali mi cemo havione, je li taaako?

Ma ja

***

Tužiti ih za nemar i ostalo

Treba pokrenuti tužbu

Novinara

***

Sarajka

Voda se ne štedi redukcijama,jer se dosta potroši dok se cijevi očiste.Sve će nam česme i mašine uništiti.

Sarajka

Tačno tako.Ja sam juče morala odvrtati i čistiti filter, u crijevu,koji ide iz česme za mašinu.Skroz je bio začepljen.>>U Hrasnom na dva mjesta (50 metara jedo od drugog) godinu iz zemlje izlazi voda, 10 metara odatle svako jutro vodovod puni cisternu i nikad nisu popravili da ne curi, a onda mole gradjane kao da paze, i unistise nam ventile i vodokotlice sa pijeskom jer voda stalno nestaje..... Ma Dino sda, pardom Nip je rekao da ce oni sve popraviti, nas zivot, kao da nije bio 20 godina visoki funcioner sda kao i pola mu stranke. Ma fuj. ka Ma ja<<

Sejo

Možda nema na ulici, al’ nema još ni u stanovima, zgrade u Tešanjskoj od 1 do 13

Guest

U ulici Mehe Smailagića već mjesecima teče POTOK...izvire iz asfalta... naselje se zove Buća Potok ali što je previše - previše je

Error

Pa kad se vidi da siklja onda se pozove VIK valjda zato nosate mobitel 24/7 sa sobom

/ Najnovije