Neobična situacija u Vogošći: Doktorica porodila trudnicu u automobilu

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anthony

Mogli biste, radiosarajevo, malo da pisete i povodu za samoubojstvu doktorice na linku koji se nadovezuje uz ovaj tekst. Vrli novinari se ne žele puno bakcati sa tim, da se i oni ne bi šokirali kako svojim neistraženim člancima, a koji su čisto nasilje, stvaraju porodicama traume, stresove i smrt. Cijenit ću da preispitate vasu odgovornost. Čestitke ovoj doktorici na izvršenom prvom porodu, ali preporučujem joj da se ne zeza sa novinarima, jer joj mogu postati noćna mora. Hvala.

Boske

Vjest za pasti u nesvijest. Moj dobar drug inače vrhunski pedijatar napravio je disertaciju a izadao o knjigu o tome "da je majčino mlijeko najbolja ishrana za bebe".Možeš misliti kud smo mi stigli,pa to je svaka nane /baba znala i vazda govorila. Djeca se rađala na konjskim kolima na putu do bolnice ,rađala se u štali jer majka taman išla pomuzti kravu ,rađala se na polju kad su se kuruzi okopavali,stare nane rezale pupkovinu i evo nas danas živih i zdravih ..e vijesti.

/ Najnovije