Nakon jučerašnjeg vandalskog čina: Očišćeno Turbe sedam braće u Sarajevu

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

***

Ggg

***

Oiuo

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Hahaha

***

***

****

Bosnjacko zlo

Izmisljena paganska prica o 7 brace. I napravili 7 rupa,u svaku moras ubacit novac,navodno da bi ti eto oni ko pomogli,koje zlo,neznanje i zaostalost.Neko mlati na kulturan nacin novac od budala i neznalica.

Zahvalite vasoj braci arapima kojima ste dali sve

To vam je donio vas uvezeni bliskoistocni islam od vase brace mudzahedina u ratu, a danasnjih vehabija i bula. Nek vas oni uce kako da se molite bogu dok vam ne pocnu dizati dzamije u zrak, kao sto to rade na bliskom istoku jedni muslimani drugim muslimanima.

Hoces reci da si ti to uradio jer ti smeta???

>>Izmisljena paganska prica o 7 brace. I napravili 7 rupa,u svaku moras ubacit novac,navodno da bi ti eto oni ko pomogli,koje zlo,neznanje i zaostalost.Neko mlati na kulturan nacin novac od budala i neznalica. ka Bosnjacko zlo<< A znaci ti si to uradio vehabijo, jer nije po tvom ucenju? Sta mislis da ja sa svojim crnim ahbabima ispunim tvojoj buli sve tri rupe na tvoje oci, cisto da ti slikovito docaramo znacenje 3u1 boga???

/ Najnovije