Najavljena obnova glavne saobraćajnice od Skenderije do Vječne vatre u Sarajevu: Koliko će koštati?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namidak

Trooosii keš MMF jedva ceka...

huh

Je'b'o pare, nego koliko godina će trajati reparacija - to je problem

Praonica para

Bosna je na osnovu samilosti iz predhodnog rata dobila dovoljno novca da se pretvori u Ameriku,jos uvijek cijede fondacije i mole za pomoc ali u isto vrijeme trose taj novac za vile sa bazenima i ostala pranja para uglavnom u zgradurinama,samo je jedan zakon potreban da se otvori goli otok a to je PORIJEKLO IMOVINE

Dosta

Neka se stoka navecer moze bolje trkati. Kao u Monte Carlu staza neviđena. Svi cemo pocrkati dok zavrse ove gradevinske radove po Sarajevu . Stalno u buci i prasini. Tamam zavrsili kao tramvajsku prugu a sada treba sve nanovo dizati kopati ravnati. Fuj þvm.

888

Sad ce biti haos u gradu u naredne dvije godine. Koliko su podigli novca od MMF a ne znaju kako ga utrositi. Vracace generacije i generacije ali migranata koji doðu da zive u BIH. Vecina domacih stanovnika ce se ispaliti vanka.

/ Najnovije