Najavljena blokada raskrsnice na Skenderiji: Zdravstveni radnici KS ne odustaju od zahtjeva

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Sda sindikati su uporni, tri povecanja do sada dobili i hoce jos da ucjenjuju pred izbore. Treba ovo hapsiti

Ja1 pametni

Vidis kako ti sve znas , kako si pametan.Pohapsi sve zdravstvene radnike ,pa neka te Uk lijeci.(ps i nisu triput povećane plate zdravstvenim radnicima ,Uk laze, samo su povećavali doktorima , a ostali radnici ...ništa, a na protestima nema doktora, ...oni su zbrinuti.

Ja2

Ma dokad više ? Užas. Samo daj daj daj daj.

Ja3

Kakva bolan blokada ? Imate i previše u odnosu na druge zaposlene. Dobijete posao, kruh u ruke i onda ucjenjujete građane. Sve to policija treba rastjerati. Dosta ucjena. Kome se ne sviđa neka ide gdje je bolje. Fali kadrova u Goraždu, Travniku, Bihaću, Sokolcu,Gacku itd...

MRKI

SAMO NAPRIJED SVE BLOKIRAJ DOSTA VISE NAMETNUTE TROJKE !!!!!!!!!!

Blokadom ...

... cete samo izazvati revolt gradjana. Nemojte to raditi.

Mane

Ma fuj vecina zaposlenih, cast izuzetcima ali bas izuzetcima, malo ih je. Njima i treba, ostali, ma mars u privatluk pa tako ***eljaj do telefona, pij kafe, primaj preko reda stele i slicno.

/ Najnovije