Na ulicama KS više od 6.000 napuštenih pasa: 'Mora se promijeniti svijest građana'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Velike oci

Vala ako ima u Saraajevu 6000 napuštenih pasa onda Sarajevo ima dva miliona stanovnika. Ima dva mjeseca u tri naselja u kojima sam svakodnevno pa i nekim drugim nisam vidio ni jednog psa lutalicu.

Efgeer

Molim sve kolege koje imaju cuke i kojim je zivot cuka vazniji od ljudskih zivota, da se organizujemo i grupno udomimo sve ove ljepotane. Ako mozemo imati po jednog-dva u stanovima, sta fali onda imati po jos jednog. To je samo 6000 nas da se skupimo i ovaj problem rijesimo.

Adi

***

I hahah

Ništa to nije napušteno. Sve je to država pustila nekastrirano. Ja zovem šintore 5 mjeseci za jedno lajavo pašče oni mi kažu pa mi dođemo ali on bježi. Pa šta su šintori onda. Zarobi ako ga niko ne udomi nakon mjesec dana, uspavaj. Svi tako rade samo se mi pravimo humani

visocica 1662

Ko hoce da je human koi voli vise dzukelu od insana umjesto unuceta i djeteta da vodi za ruku nek udomi dzukelu pa nek voda.

Cukice

Malo ima napustenih pasa. Da li je neko vidio nekog rasnog psa da je napusten. Vecinom su to neki mjesanci koji kao i divlje zivotinje silaze u grad iz okolnih sela i suma u potrazi za hranom ili seksom.Oni su i manje opasni od ovih tzv. kucnih jer se boje ljudi.

/ Najnovije