Na Eiffelovom mostu na Skenderiji stoji poruka vlastima: 'Znate li...?'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Error

Lijepe riječi su ukras!

Han

Koja je poveznica izmedju AntiDayton pokreta i porodicnog ubistva??? Da su se oglasili povodom defilea srbijanske vojske ili slijetanja srbijanskog policijskog helikoptera u Trebinje pa hajde de.

stagod

kažu ne mogu uvesti femcid u zakon jer kao to je ipak samo ubistvo...dajte da se ubijaju i muškarci koliko i žene pa da pošteno bude i po zakonu.

Sjećam se Sarajeva

Ovo mjesto više nije grad, oprosti nam Nermina

Kakvi monstrumi zive danas u sarajlabadu

Kakvi sve monstrumi zive danas u tom sarajlabadu, da ti se krv zaledi u zilama. I vi nekome pricate nesto o srbima i rs, pa jedva cekamo da se odvojimo od vas i od vase divljacke dzamahirije.

Kako grad sa antidayton grupom postuje dejton?

Koja je poveznica izmedju AntiDayton pokreta i porodicnog ubistva??? Da su se oglasili povodom defilea srbijanske vojske ili slijetanja srbijanskog policijskog helikoptera u Trebinje pa hajde de. ka Han Kako to republika srpska ne postuje dejton, a vi koji imate antidayton grupu kao postujete dejton? Samo mi objasni tu vasu, bliskoistocnu logiku.

Han

***

Dakle priznajes da vi ne postujete dejton a ne rs

Zato sto je Dejtonski sporazum dao legitimitet ratom zauzetim teritorijama i dao im ime Republika Srpska. Da nije bilo Dejtona ne bi bilo ni RS. Jasnije? ka Han Dakle priznajes da vi u sarajevu ne postujete dejton, a srpska postuje. Ne zanimaju me vasi pristrasni razlozi za to, poenta je da ga vi ne postujete, a svo vrijeme optuzujete srpsku za to. By the way, srpska je nastala u miru 9.1.1992. prije vase jednostrane i ilegalno proglasene nezavisnosti 1.3.1992., kada ste usred sarajeva u po bijela dana ubili srpskog svata i svake godine slavite dan njegovog ubistva kao dan nezavisnosti. Stid i sram da vas bude.

/ Najnovije