Mladi u Sarajevu održali još jedne proteste i najavili kolektivnu tužbu: "Para ima kad se ne krade"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Selma

Lijepo sam ja rekla neki dan.Neka svako od vas da 100 km i angazujte najbolju advokaticu g.V.V.To vam je dobitna kombinacija.U najgorem slucaju izganjat ce vam da dobijete onih 500 hiljada km koje su ostale u budzetu za subvencije a koje nisu podijelili, jer preko 100 aplikanata nije predalo potrebne papire.

Smijesno

Ovaj put mali paraziti nisu u pravu. Nisu zasluzili pare. Receno je unoglasu do 10.000. Neka nauce citati. Dosta vise samo uzimati nista ne davati. Nilo u pekarama od mladih ne trazi racun a sve kao ima se para. Smijesni su.

herkez

Koliko je samo gladnih ljudi kojima bi i 100 km pomoglo a vi bi... Nemam ni snage, nadam se da nećete ni pfeninga dobiti.

Hamdija

Godinu dana pratim ovu borbu mladih za svoja prava.Ako su od 2018 g svi dobivali po 10000 km zasto ne bi i oni.Tada je kvadrat stana bio duplo jeftiniji.E sad ,zanimljivo je koliko ima ti ljubomornih komentara da se mladima ne isplati ta razlika.Moje pitanje glasi:ZASTO NISU BILI OVOLIKO LJUBOMORNI PROTEKLIH GODINA KADA SE DIJELILO PO 10000 KM? ZASTO SE TADA NISU OGLASAVALI,BUNILI I KOMENTARISALI DA MLADIMA NE TREBA DATI? Razmislite dobro i dobit ce te odgovor.

Promašena akcija

Poenta je da se spuste cijene stanova a ne da se naš novac daje profiterima koji ih grade. Mladi trebaju poslove ipovoljne kredite a ne keš.

Ja1

Ne mogu se oteti dojmu da je ovo ucjena. Mislim da ovi mladi trebaju razmisliti o svojim postupcima. Kad su tako fini, sto se jedan dio mladih nije odrekao svog dijela u korist ostalih pa da bar jedni dobiju puni iznos.

O cemu pricas

Godinu dana pratim ovu borbu mladih za svoja prava.Ako su od 2018 g svi dobivali po 10000 km zasto ne bi i oni.Tada je kvadrat stana bio duplo jeftiniji.E sad ,zanimljivo je koliko ima ti ljubomornih komentara da se mladima ne isplati ta razlika.Moje pitanje glasi:ZASTO NISU BILI OVOLIKO LJUBOMORNI PROTEKLIH GODINA KADA SE DIJELILO PO 10000 KM? ZASTO SE TADA NISU OGLASAVALI,BUNILI I KOMENTARISALI DA MLADIMA NE TREBA DATI? Razmislite dobro i dobit ce te odgovor. ka Hamdija Zato sto je pisalo do 10.000 neka traze pare u svojim rodnim mjestima. Zato sto su ublazili kriterije i sve dosljake pocaste parama. Stanovi nisu jeftiniji samo privatnicima pune djepove. Nazalost u demokratiji i pametni i oni koji nisu imaju pravo glasa. Jedini argument ti je onaj ako svi parkiraju na sred ceste zasto ne bi i ja. Hajde malo razmisli.

Ja1

Ovaj put mali paraziti nisu u pravu. Nisu zasluzili pare. Receno je unoglasu do 10.000. Neka nauce citati. Dosta vise samo uzimati nista ne davati. Nilo u pekarama od mladih ne trazi racun a sve kao ima se para. Smijesni su. ka Smijesno Potpuno si u pravu, isto tako ni penzioneri ne traze racun. Ne samo pekare, skoro pa nigdje ne izdaju racune. Sto me najvise iznenadilo neke cevabdzinice na carsiji ne izdaju racune a ni ascinice. Niko od mladih ne trazi racun ali ne samo mladi, svi svih uzrasta, samo kazu, jasta cu traziti sta je nama drzava dala. Inspekciju na telefon ne mozes dobiti, cak ni na mail ne odgovaraju. Pokusao sam obje varijante, jer ja obavezno trazim racun

Frljo

Lijepo sam ja rekla neki dan.Neka svako od vas da 100 km i angazujte najbolju advokaticu g.V.V.To vam je dobitna kombinacija.U najgorem slucaju izganjat ce vam da dobijete onih 500 hiljada km koje su ostale u budzetu za subvencije a koje nisu podijelili, jer preko 100 aplikanata nije predalo potrebne papire. ka Selma ma šta lupaš bez veze. Nisu bili dužni ni ovih 5000 isplatiti jer prave diskriminaciju izmedu onih koji nisu u mogucnosti ni kupiti ni dici kredit i ovih što su se stranacki i rodbinski uhl****li u administraciji. Cast izuzecima.Mislis neko se boji tvoje tuzbe ? Smijesna si.

Mladost

Skupština Kantona Sarajevo je donijela odluku koju mora ispoštovati ,tu je kraj price! U svakom normalnom društvu mladi su avangarda društva ,sve društvene teme trebaju i moraju da ih interesiraju,da protestuju dostojanstveno i zakonito ,da traže svoja prava i prava drugih …da protestiraju i zbog penzionera ,zbog radnika,zbog rudara…možda zbog svojih roditelja ,zbog svoje budućnosti ,da ovo društvo učine boljim ,humanijim…to može samo mladost!

Nihad

Sad Uk treba tužiti ove sa transparrntima za Backovic. Sta su pisci htjeli reci ?

Ja1

Kako brzo sklonise vijest o onom kriminalcu sto glasa za sda

Ja i majmuni

Podrska mladima.Ovi boesnici sto ih napadaju nisu normalni.Ocito ukovi zaposlenici dobili zadatsk da napadaju mlade.Prozirno.

Edin

PODRSKA MLADIMA.U PRAVU STE 100%.

Mladost

Potpuno si u pravu, isto tako ni penzioneri ne traze racun. Ne samo pekare, skoro pa nigdje ne izdaju racune. Sto me najvise iznenadilo neke cevabdzinice na carsiji ne izdaju racune a ni ascinice. Niko od mladih ne trazi racun ali ne samo mladi, svi svih uzrasta, samo kazu, jasta cu traziti sta je nama drzava dala. Inspekciju na telefon ne mozes dobiti, cak ni na mail ne odgovaraju. Pokusao sam obje varijante, jer ja obavezno trazim racun ka Ja1 Pa ,ako penzioneri ne traže račun ,da li i mladi ne trebaju tražiti račun,kakvi su to mladi,generacija Z,da se komparira sa penzionerima,neka se kompariraju sa mladima iz cijelog svijeta! ??To je isto ,kao da ste izjavili mlada djevojka se prijavila za izvor za miss jer se prijavila i jedna penzionerka!Sta rade mladi,a šta penzioneri ,to ne može biti logična komparacija !

Selimbegovic Jovan

E ako vi gospodo podrzavate uka a ne mlade, onda smo mi otisli u 100 p.*****ina.

Gandalf

Postovana generacijo mladih.Slijedece sedmice tacnije u nedjelju 6 oktobra imate izbore i lijepo pometite sa vlasti Uk a i nasu stranku.Posto su oni lukavi i clanove NS su stavili na spiskove sa SDP om i NIP om jednostavno gdje god to vidite na listicima prskocite.To je najbolji nacin da ih skinete sa funkcija na lokalnom nivou ,a za 2 godine i na opstim izborima.

/ Najnovije