Ministarstvo izdvojilo 100.000 KM za praćenje smeđeg medvjeda: Ovo je razlog

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nostradamus

Obračunati koliko su ovi ublehari sa Veterine do sada uzeli državnog novca kroz brojna financiranja i podrške različitih ministara dok rezultat i dalje samo priča. Ista ta Veterina ugrožava same građane Sarajeva tako što sve sa Veterine izbacuje u gradsku kanalizaciju. Bolje bi bilo da se istraži šta sve nam dospjeva u Miljacku i razboljeva floru i faunu iste sa uticajem na javno zdravstvo. Kakvo licemjerje!

Prorok

U parlamentu im je brlog

Shik

Kakvo pranje para.

Iva

Da li ovo smeće od vlasti spada u te medjede?

Duduk

Ja jakog ministra.

Šta imaju brojati

Skakavac 4 , Poljine 23, Igman 12, Bjelašnica 16, Trebević povremeno 2, Crepoljsko 2, Ilijaš 4 , Trnovo 3, Ilidža 2. Sve ukupno mogu formirati jednu solidnu stranku.

A djeca se lijece sms porukama

Medvjedi izdvajaju novac za svoju vrstu

Tatar

Bolje bi bilo da ste se vi političari prebrojili pa da znamo vas Račan broj jer vi i potrošite budžet i samo ste na teret ovoj državi.Zanimljivo za medvjede ima para a za penzionere ne.Hoce li možda medvjedi i glasati za vas.Hoce sigurno

Međed

Toliko je Delić izdvojio za udruženja penzionera.

/ Najnovije