Ministar Katica: 'Zadnje tri godine smo za 30 posto smanjili broj imovinskih krivičnih djela'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Ovaj nas lezerno tucca u zdrav mozak.

Eki

Po vama ovo najsigurnije mjesto regiona, ne znam kako vas nije stid takve izjave davati da je iz godine u godinu sve bolje, jer činjenica je da je iz godine u godinu sve gore, a policija ogromnim dijelom se pridružuje kriminalu i štiti isti. Običan čovjek je ovdje najobičniji zarobljeni rob sistema...

Tuner

Ti nisi normalan! Mislis stvarno da smo toliko glupi?

Role

Pa normalno kada su se svi bacili na pranje para nakro dilera, jednostavnije, sigurnije, manje rizika i uvijek imaš šansku da se izvučeš kao žrtva namještene afere.

Samke

***

Qwerty

Daj više prestanite lagati. Ima li negdje kraja?

Jest

Jasta

Fuuuuj

Ovi NiP-ovci se furaju na SNS a Konakovic na Vucica.

Smijesno ...

... kao da ne zna sta se desava svaki dan ...

Nisu gradjani ocito bolje ni zasluzili

Kakav samo bezobrazluk!

Sarajevo

Ma ljudi više i neprijavljuju krađe...i onda ih nem u statistici.

Ava

OSTANI DJUBRE DO KRAJA

/ Najnovije