Zagađenje zraka u Sarajevu: Ministar Hadžiahmetović oglasio se saopćenjem

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Metla

Sve što radite to je na teret građana koji koriste Toplane i koji primaju račune bez mjerenja utroška energije. Da li zgrade koje ste utoplili sada manje troše energije? Potpuno isto . Toplane šalju račune koji nisu umanjeni jer su manje grijali radi toplog vremena navodno zbog dugova koji su na sudu ? Finansiranje u navedene projekte je samo pranje novca jer nema nikakvih efekata. Silne kredite koje ste potrošili vračaće i naši praunuci kao vaše treće povečanje plaça mislite riješiti dizanjem cijena komunalnih usluga.

@@

Valjda te utopljene zgrade sada dobivaju manje račune ili iste ? Kako tamo gdje postoje mjeraći ljudi mogu potpuno zavrnuti grijanje dok to u zgradama gdje ne postoje mjeraći ne može jer kako kažu u Toplanama stvara se kondenz ???

pocrkajte

ba anam svi

Suzy

Kakve ublehe ovaj prodaje?! Sve što je nabrojao je samo bacanje prašine u oči građana. Trebao je reči kakve konkretne mjerljive efekte su dale određene mjere koje su preduzeli. To bi bilo nešto. 30 godina niko ništa efikasno nije uradio po ovom pitanju. Gušimo se u smogu, smeću, zagađenim obalama rijeka itd. St Tid me stranaca koji dolaze u goste. Neki su čak čistili smeće jer isto nisu mogli gledati. Eto, to su naši političari. FUUUUJ

Hercegovac u Bosni

Mjere ne daju rezultat ministre, djaba deklamujes.Grad je užasno prljav i to neće popravit neki *** dopis.

/ Najnovije