Menadžer Dine Merlina: Ne gradimo hotel u Sarajevu vrijedan 10 miliona KM

E. H.
Menadžer Dine Merlina: Ne gradimo hotel u Sarajevu vrijedan 10 miliona KM
Brojni mediji prethodnih danas u objavili kako će popularni sarajevski pjevač Dino Merlin, zajedno sa svojim menadžerom Asimom Kraljićem, uskoro ući u turistički biznis i izgraditi veliki hotel u centru Sarajeva.

Navodno, Merlin i Kraljić trebali bi graditi hotel na ruševnoj zgradi "Higijene", koja se nalazi u strogom centru Sarajeva, odnosno u ulici Josipa Štadlera. Ipak, Kraljić je u izjavi za Radiosarajevo.ba opovrgnuo ovakve tvrdnje, kazavši kako informacija o izgradnji hotela nije tačna.

"To je samo jedna dobra medijska priča i ništa više. Još da kažu da sam dobio i neko nasljedstvo, odnosno da nam pronađu investitora. Nažalost, ništa od toga nema", kazao je kratko Kraljić.

Inače, pojedini mediji su naveli kako će slavni bh. pjevač sa svojim menadžerom uložiti u ovaj projekat ne manje od 10 miliona KM, te da će hotel biti izgrađen na površini od oko 1.300 kvadratnih metara, spratnosti 3+6. Hotel bi, navodi se, trebao imati tri podzemne etaže namijenjene za auto-parking i najmanje šest nadzemnih etaža za apartmane i ugostiteljstvo.

Navedeno je i to da bi izgradnja hotela trebala početi za koji mjesec.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije