Mandić ponovno o problemu smeća u Sarajevu: Mnogi su me ismijavali, ali imam dokaz

8
Radiosarajevo.ba
Mandić ponovno o problemu smeća u Sarajevu: Mnogi su me ismijavali, ali imam dokaz
Foto: Naša stranka / Srđan Mandić

Srđan Mandić, načelnik Općine Centar Sarajevo ponovno se oglasio na svom Facebook profilu gdje ističe kako ne odustaje od svoje tvrdnje da neko namjerno dovozi smeće koje baca oko kontejnera kako bi napravio "negativnu kampanju".

Načelnik tvrdi kako ima dokaze, a uključit će i policiju i komunalne inspektore u cijeli slučaj.

"Mnogi su me zadnjih dan dva ismijavali kada sam rekao da nam neko namjerno pravi nered. Evo samo dva slučaja koji dokazuju da sam u pravu. Uključićemo i policiju i komunalne inspektore i stati im u kraj. Biće Sarajevo čist grad. Idemo dalje", poručio je Mandić.

Podsjećamo, posljednjih dana češste su pritužbe građana na neredovan odvoz smeća u Sarajevu, a građani Sarajeva nerijetko fotografišu scene prepunih kontejnera oko kojih su razbacane dodatne količine smeća i dijele kako na društvenim mrežama, tako iste šalju medijima.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba i prethodnih dana izvještavala je o ovom problemu u Sarajevu.

Načelnik Mandić 2. juna je na svom Facebook profilu objavio "objašenjenje" ove situacije u kojoj tvrdi da neko namjerno dovozi smeće i razbacuje ga okolo.

Ova objava izazvala je niz reakcija na društvenim mrežama.

Neki su se složili s načelnikom, no mnogi su komentarisali negativno, pokrenuli pitanje zavjera, ali i pitali šta se dešava i sa zelenilom, zašto se ne održavaju zelene površine, nije samo smeće problem!?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije