Lijepa vijest: Alminu Zrni uručeni ključevi od stana

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ubleho

A mi moramo dizati kredit

Laxative

Pa šta je do sada čekao da riješi sebi stambeno pitanje ili da mu ovako prijatelji dodjeljuju na raspolaganje, ko pita ostale ljude koji uzimaju kredite pa kupuju stanove a ne nekakav umjetnik. Po čemu je on bolji u odnosu na druge, ili samo što se mota uz ove SDP ili Našiste???

Matrixus

To izgleda opština ima na raspolaganju stanova koji ostanu ukoliko vlasnici nisu imali nasljednike, država tada čapi tuže vlasništvo i onda ovako dodjeljuju sebi, svojim prijateljima itd. A tek učesnici dodjele ključeva sa fotografija, tu bi se imalo još štošta napisati. Što ih je zapalo!!!

Ne pijem dok Paja vozi

Kako su ružni komentari ovih dijaspore patriote na socijali. Nije čovjek dobio na lijepe oči nego za svoj rad i trud. A i što se borio kao pripadnik ArBiH Znam da vi to ne možete razumjeti.

Klinto

Taj šminker se već dvadeset godina grebe i živi na konto ovog grada, nevjerovatno...!

Klinto

A sada još i stan...!

Golemo

Stvarno vrhunski umjetnik hahahaha

nadimak

e ne mogu da vjerujem

Ne pijem dok Paja vozi

***

Dino

Ovaj se samo grebe od grada i ispija kafe na tudji racun

🔥🔥🔥🔥

Ovaj se samo grebe od grada i ispija kafe na tudji racun ka Dino To su mišljenja neobrazovanih osoba jer misle da umjetnici ništa ne rade i u fazonu lako je njima

ZAGOR

Kako su ružni komentari ovih dijaspore patriote na socijali. Nije čovjek dobio na lijepe oči nego za svoj rad i trud. A i što se borio kao pripadnik ArBiH Znam da vi to ne možete razumjeti. ka Ne pijem dok Paja vozi TAJ TI NIJE VIDIO PUSKE

/ Najnovije