Legendarni komandant: Pogledajte kako izgleda mural Mustafe Hajrulahovića Talijana na Ciglanama

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samir

Kako maliciozno porodica prisustvuje predstavljaju murala a drzava im ga koknula. Pokrenut tuzbe brotiv ridjeg i kostiju mu babinih

Glavomitakis

Kod nas sve nekakve zavjere, svakog živog država koknula, kakve gluposti i u šta sve ljudi povjeruju. Nigdje veze.

Tobe!

Ovo više podsjeća na mladog Saddama Husseina nego na Talijana, ali hajde. Talijan barem nije dobio snajperski u srce ko Ćelo Bajramović. Ali, eto, i Talijana nam srce nekako, do danas neobjašnjeno, izdade!

To su oni sto su

zapalili Vjecnicu i postavili exploziv na Markalama? Polako dolazi istina, specijalac za diverzije.. opa, olahami sami ce te sebe lansirati u nebo

Borac sa Žuči

>>Ovo više podsjeća na mladog Saddama Husseina nego na Talijana, ali hajde. Talijan barem nije dobio snajperski u srce ko Ćelo Bajramović. Ali, eto, i Talijana nam srce nekako, do danas neobjašnjeno, izdade! ka Tobe!<< Baš tako!!!!!!

Pitam za jarana

Je li fakat Arijana Saračević povjerovala da svojim "dokumentarnim filmovima" ruši mitove, laži i tabue? Pa se svuda pojavljuje kao neustrašiva borkinja za istinu. A toliko toga je prešutjela, zaobišla, na toliko mjesta se " pravila mrtva" da bi, samo za to, trebalo snimiti nekoliko filmova. Ali, u nedostatku pravih autora, sa znanjem i petljom, ona, od solidne ratne novinarke, postade autorica dokumentaraca. I to one najlošije, propagandne vrste. Dok od rušenja mitova i tabua, razobličavanja laži, nema ništa. Samo nove opsjena i obmane s Arijaninim autorskim potpisom.

Nadimak...

Cuj bila porodica?? Recite kako jeste,kcerka i supruga...sina nema,ne zivi u BiH vec duze,a nije se udostojio uzeti odmor da prisustvuje ovom cinu...Kada je on oca zaboravio nije ni cudo sto su svi heroji u zaboravu i sto smo istoriju od prije 30tak godina vec zaboravili

Sarajevski ratni profesor, radi istine

>>Je li fakat Arijana Saračević povjerovala da svojim "dokumentarnim filmovima" ruši mitove, laži i tabue? Pa se svuda pojavljuje kao neustrašiva borkinja za istinu. A toliko toga je prešutjela, zaobišla, na toliko mjesta se " pravila mrtva" da bi, samo za to, trebalo snimiti nekoliko filmova. Ali, u nedostatku pravih autora, sa znanjem i petljom, ona, od solidne ratne novinarke, postade autorica dokumentaraca. I to one najlošije, propagandne vrste. Dok od rušenja mitova i tabua, razobličavanja laži, nema ništa. Samo nove opsjena i obmane s Arijaninim autorskim potpisom. ka Pitam za jarana<<U kamenu kraj humke streljanim đacima i profesorima u Šumaricama, uklesane su reči "Pucajte, ja i sada držim čas", kao podsećanje na herojski čin profesora koji je odbio ponudu okupartora da napusti stratište i sebi spasi život. Ova besmrtna izjava, pripisuju se uglednom profesoru i direktoru Muške gimnazije Miloju Pavloviću, koji je 21. oktobra streljan zajedno sa svojim đacima. Ove reči, odvele su profesora Miloja Pavlovića u istoriju i postale simbol nedužnog stradanja oko 300 kragujevačkih đaka. Tuđe riječi nam stavlja ******. Sramotno da ne može biti sramotnije.

/ Najnovije