Kolektivno vjenčanje u Općini Centar: Načelnik Ajnadžić uručio darove mladencima

Radiosarajevo.ba
Kolektivno vjenčanje u Općini Centar: Načelnik Ajnadžić uručio darove mladencima

U okviru obilježavanja Dana Općine Centar, u prostorijama ove lokalne zajednice danas je upriličeno kolektivno vjenčanje za pet parova koji su željeli reći svoje sudbonosno "da" u ovoj gradskoj općini.

Ceremoniji vjenčanja prisustvovali su i predstavnici ove lokalne zajednice sa načelnikom Nedžadom Ajnadžićem na čelu, koji je čestitao mladencima i uručio im prigodne poklone.

"Koristim priliku da uime općinske administracije, Općinskog vijeća i svoje lično ime mladencima zaželim sretnu zajedničku budućnost", poručio je Ajnadžić.

Sklapanje braka kao jedan od najvažnijih događaja u životu zaslužuje i specijalan tretman. Parovi koji namjeravaju sklopiti brak brižljivo planiraju sve detalje, a značajnu ulogu u tome imaju i općine koje organiziraju sam čin vjenčanja, saopćeno je iz općinske Pres-službe.

Kako se navodi, Matični ured Općine Centar u kontinuitetu radi na poboljšanju uslova gdje se obavlja sam čin sklapanja braka, tako da ne čudi činjenica što se sve veći broj mladih parova odlučuje da upravo u Općini Centar budu vjenčani.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije