Katica odgovorio Udruženju slijepih KS: Od ljudi očekujemo da su empatični, ali to nije uvijek tako

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dajte imena

Moze li neko provjeriti tablice i dati nam ime ovog bijednika?

Istina

Pustite te mahalske i suplje,imate tablicu,posaljite mu kaznu pa ces vidjeti kako ce biti empatican sljedeci put.

Samo mu uzmi

ka Papak biti empatičan hoće ali u k.... Marku pa ces vidjeti kako se mijenja.

Jade jadni

I sta ces onda, da ides da ga trazis, da mu prijetis, da ga prebijes ... ? ka Erdo I treba ga javno prozvati. Neka citav grad/drzava znaju koliki je jad.

Kazna

Pustite te mahalske i suplje,imate tablicu,posaljite mu kaznu pa ces vidjeti kako ce biti empatican sljedeci put. ka Istina Policija mu je izdala kaznu, pise u tekstu (20 KM parking kazna ako odma platis) sto je smijesno za gest ovog bijednika. Mahala mu treba biti dzelat. Blokirao jedini prolaz slijepim osobama, puuu jade jadni ! Treba ti zapaliti auto.

Gledam evo 20 godina

Policija mu je izdala kaznu, pise u tekstu (20 KM parking kazna ako odma platis) sto je smijesno za gest ovog bijednika. Mahala mu treba biti dzelat. Blokirao jedini prolaz slijepim osobama, puuu jade jadni ! Treba ti zapaliti auto. ka Kazna Kako takvi poderu kaznu i jos i pljunu policajca,obicno imaju veliku glavu,bradu i firmirane naocale,drzava nam je komedija ili tragedija,uzmi kako hoces.

Nadimak

Ima li kakve kazne ili ćemo samo da apeliramo.

/ Najnovije