Karić o 'Sarajevskom dijamantu': 'Ukras neće ostati na Baščaršiji, tražimo novu lokaciju'

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko je autor?

Možda mu je mjesto na Heco buvljaku. Niste nam rekli koliko je NAS ovo nešto koštalo, gdje je kupljeno i po čijoj ideji? Slušamo i mi vas i čekamo odgovor. Ako je to vama ukras, ponesite ka kući na balkon.

Semir

Ocistite fasade od grafita - izgledamo kao Bronx, podignite cistocu grada na visi nivo-mozda da dio rijeke koji tece kroz grad prestane da bude otvorena kanalizacija - ali vjerovatno je postavljanje svjetlece kutije lakse nego bilo sta od nabrojanog.

Kasaba Open

Ima li novosti sa koride?

Šta fali

Cjelokupno kad se pogleda arhitektura grada Sarajeva grad je jedan od interesantnijih a ujedno ruznijih . Šta fali svjetlu

Kriza u StaromG

Hoće li iko zavesti ikakvog reda na Baščaršiji? Nekad su postojala precizna i stroga pravila vezana za izgled radnji, nije bilo odstupanja i šanse da se bilo što bilo gdje stavi. Zašto se odustalo od toga jer ovaj dio grada sve više liči na druga mjesta a ne originalnu Baščaršiju. Gubi se šmek i postaje neka šund čajna četvrt.

Adi

zrikava, nesposobna instagramusa sere dok po gradu padaju komadi fasade, tuka glupa, koga boli ***** za tu skalameriju

Lgj

A ružna ukrasa, kičeraj pravi.

Ne pijem dok Paja vozi

Eeeee dok je bila sda Sarajevo je izgledala ko Švica čiste rijeke, ulice, čiste fasade i sve je urađeno sa ukusom i kad je eto došla ova Karićka grad izgleda kao da se nije obnavljao 29 godina rijeke su sad prljave ulice, fasade otpadaju ma grozno

Neophodno i hitno

Sadite drveće!

Nadimak

Možda mu je mjesto na Heco buvljaku. Niste nam rekli koliko je NAS ovo nešto koštalo, gdje je kupljeno i po čijoj ideji? Slušamo i mi vas i čekamo odgovor. Ako je to vama ukras, ponesite ka kući na balkon. ka Ko je autor? Nije kupljeno nego je poklon jedne firme iz Visokog gradu Sarajevo. Istina nije mu mjesto na Bašcarsiji ali ima se gdje staviti. Gradu Sarajevo pripadaju 4 opštine. Može i u Novom Gradu. Što da ne ?

jeftino

Cjelokupno kad se pogleda arhitektura grada Sarajeva grad je jedan od interesantnijih a ujedno ruznijih . Šta fali svjetlu ka Šta fali stilom ne pripada. za pocetak. izgleda kao nesto skinuto sa pozornice zvjezdi granda ovako silom uvaljeno u staru jezgru grada. jednostavno cini da sama lokacija izgleda jos jeftinije nego sto je izgledala prije 10 dana kada ove skalamerije nije bilo. na trgu ispred samog bbi centra, ili scca, moze, mozda. ovako, jedine rijeci koje mi padaju na pamet su kic i sund.

neboiznadbosne

Glupačo! Ovoj skalameriji nije mjesto nigdje!

Najbolja

lokacija je na Marijin Dvoru, kod zgrade na kojoj je gradonačelnica parama poreskih obveznika obnovila fasadu a onda sasvim slučajno u toj zgradi i kupila stan ispod svake cijene

Ne pijem dok Paja vozi

Auuu jesu ove dijaspore patriote na socijali i podrum ratnici na birou(burzi rada) naporni čovječe. Aj dobro makar će dobiti koji dinar i sendvič baš onaj što je vučko jeo kad sda plaća onda dobro plaća. A i zaslužili su jer su stalno protiv gradonačelnice

/ Najnovije