Kapidžić poručio Mandiću: 'Gospodine centralni načelniče, podnesite ostavku'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nedim

Cuj ovog. Samo on da podnese ostavku? Ma jel majke ti ga.. Treba Vas sve u autobuse napakovat i kolektivno dat otkaz sve i jednom nesposobnjakovicu koji ima ikakve veze sa politikom u nazad 30 godina.

Gh

Bosnje su toliko nesposobne da im se zgrade same ruse, kao da je kod njih zemljotres a ne u vasoj matici turskoj.

Guest

jao kapidzica kralja... reci to svome Novalicu, zbog kojeg su desetine ljudi izgibili zivote (respiratori).

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Role

Realno Madnić sa ovim nema ništa. tj. ima najmanje. 25 godina SDA drka sa ovim i nisu ništa poduzeli da se ovaj dio riješi misleći vjerovatno da nekom svom tajkunu ustupe lokaciju vrlo atraktivnu pa sada kada je nastao veći problem prebacuju vruć krompir na druge.

Dia

Jedan od komentara njegovog vrhovnog vodje: “ako mi ne gradimo u kvadrantu B, nema ništa od gradnje, neka stoji još 25 godina, neka se sve sruši”. Provjerena info

Azija

Bosnje su toliko nesposobne da im se zgrade same ruse, kao da je kod njih zemljotres a ne u vasoj matici turskoj. ka Gh Dusice draga, provjeri svoj DNa da znas gdje ti je zavicaj.

/ Najnovije